08-18-2010, 01:19
|
|
|
Biraz geçmişe gittim de,ben çocukken babam beni alırdı seçim zamanlarında,chp arabasına binerdik,mahalle mahelle gezerdik,elde mikrofon oy dilenirdik. Tabi bulunduğumuz ilçenin chp arabasıyla,yani partiyle hareket ederdik.Tabi çocuktum ne anlardım ki ? Sıkılmayayım diye babam bana bonibon alırdı öyle giderdim 
Babam oldu olası chplidir,annem deseniz atıp tutar ak parti hakkında ama bazı şeyleri söyledimi düşünür.Abim deseniz sosyalistim der ama partilerin pkk yandaşı gibi olmasından dolayıp ve pkkya kızdığından mp nin bu işi çözeceğini sanıp mhp ye oy vermişliğide oldu,en son mhp ye verdi.
İşçi partisine de verdi,sosyalistim der,deniz gezmişi,iboyu bilmem neyi okur ama kürtlerden nefret eder,acayip bir görüşe sahip,kestirmek mümkün değil.Darbe yanlısıdır ayrıca.
Ben deseniz,ak parti iktidar olduğunda anlamazdım siyasetten,başbakanımızı da hep kötülediklerinden dolayı 'aha ülkeyi satacak pis şeriatçı' derdim,kız arkadaşımla ilk tanıştığımda yani normal arkadaşken başörtüsüne karşı çıkar 'atatürk benim babam' derdim Cahildik.
Zamanla gözümün açılmasını kız arkadaşıma borçluyum,kim bilir şuan bu forumdadeğil,aksine bu foruma saldıran incilerden olcağımdan eminim.Başbakanımızın duruşu,gözlerinden akan samimiyet,saldırılara maruz kalması ve bu saldırıların tamemen boş olması bağladı beni ona.Ben bugün başbakanımız için ailemi fazla derine girmeden de olsa karşıma alabiliyorsam,bu ister darbe olsun ister seçimlerde en son parti olarak çıksın buna devam ederim her zaman tüm gücümle başbakanımızın yanında durmaya çalışırım.
Kasetle,çirkeflikle,atatürkün arkasına sığınarak ve kullanarak siyaset yapanların ve bu sayede bir yerlere gelenlerin yanında olup küçüleceğime,, şerefiyle,samimiyetiyse,var gücüyle,kendi emeğiyle bir yerlere gelmiş başbakanımızın yanında olmak insanlık borcu diye düşünüyorum.Rabbim başarısını daim etisn.
|
|
|