Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-18-2010, 11:56   #10
Kullanıcı Adı
Ukbâ
Alıntı:
Ertuğrul ÖZGÜL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Evet aslında değiniz gibi onlar içimizde yakınımızdalar selam verdiğimiz kişiler... adam beş vakit namazı camide kılıyor ama şeriat deyince ürperiyor sanki şeytanın ismini duymuş gibi davranıyor.... oda yine dediğiniz gibi dini bilgi eksikliğinden ve o eksikliğinde tek sebebi "chp" kur'an kurslarını kapatan halkın dini eğitim almasını yasaklayan bir zihniyet....
Hilal tvnin ilk açıldığı zamanlarda bir iki film izlemiştim o dönemi anlatan... ahırlarda ve samanlıklarda gizli gizli Kur'anı Kerim dersi verliyor.... yakalananların sonu malüm vatana ihanet....
Kaysenin merkezinde Taşcıoğlu Kuran Kursu var bilirsiniz hani tüp patlamıştıda yıkılmıştı... işte onun altında bir tünel varmış arkadaşlar anlatmıştı orada okuyan... tünel çarşının ortasına çıkıyormuş... o tünel baskınlardan kaçmak için yapılmış... bir başka filmde minarede Arapça eazan okuyanı vuruyorlar... film diyorum ama bunların eksiği var fazlası yok...
Böyle böyle bu millet dinden soğutulmuş...
Çok şükür ki dava adamı olan elini değil başını taşın altına koymuş dedlerimiz çıkmışta bu günlere ulatırmışlar....
Ertuğrul kardeşim o kadar güzel yrumlar yazıyorsun ki işime dönemiyorum.

Bu söyledikleriniz CHP nin iktidar olduğu dönemlerde halkın cektiği bir çok ızıdraptan birileridir. Bizim dedelerimiz ailelerimize anlattığı canlı şeyler vardır ki onları duyduktan sonra insanın tüyleri diken diken oluyor. CHP zihniyeti o kadar halkı preslemiştir ki artık dedelerimiz vefat etmelerine yakın büyüklerimize oğlum sakın bu halk partisine karşı bir sempati duymayın yoksa sizlere hakkımız helal değildir diye beyanlarını işitmişizdir. CHP bu ülkenin başına gelmiş büyük felakettir. Geçmişte dine millete karşı düşmanlıklarını ellerinde her tür güç olduğu için ayan beyan sergilemişlerdir şimdi ise takiye yaparak o düşmanlıklarını kurumlar aracılığı ile sinsi sinsi yapıyor.
Ukbâ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla