Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-18-2010, 23:19   #3
Kullanıcı Adı
Beylerbeyi
Alıntı:
Ukbâ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bir kaç farklı görüşten arkadaşlar ile oturup kalktığımızda mevzunun yönü diyarbakır hapishanlerine dönünce yukarıda yazılanların bir çoğunu dilimizin döndüğünce ifade ederiz. Yapılanların bir çoğu sistematik olarak düşman üretme mekanizması gibi çalıştığını bunu yapanların devletin içine sızan derin güçler olduğunu maksatın devlete olan aidiyetlerin azaltılması akabinde mağdur edilenin her türlü kullanılması diye söylriz. Ne yazikki bunların normal olduğunu devlet kuruluş ruhunu sağlam tutabilmesi için bu tür baskıların gerekli olduğuna inanan arkadaşların sözlerini ağzım açık dinlerim. Bir kesimi kontrol altında tutmak için bu tür eylemleri caiz gören zihniyetin neden darbecilere karşı hoşgörülü olduklarını onları dinledikce çok daha iyi anlıyorum.

Pkk'nında artık bir çok cevre tarafından kullanılan taşören örgüt olduğu kanısına bende inanıyorum. Yeri gelir mossad yeri gelir batının bir kısmı yeri gelir içiimizdeki cuntacılar.

Teşekkürler murat kardeşim paylaşım için.
rica ederim üstad, ben de böylesine güzel düşündüğünüz için teşekkür ederim. bu tür konuları özellikle kafatasçılarla konuşmak oldukça zordur. güneydoğuda hapishanelerde çürüyen insanların dramını başka insanlara anlatıp, Kürtlerin bir dönem ne tür işkencelerden geçtiğini anlatmanıza rağmen yüzünde hiçbir acıma duygusunun belirmediği insanları ikna etmek, en azılı bir Yahudiyi, Müslüman yapabilmek kadar zordur.

yazı biraz uzun yalnız mutlaka okumanızı tavsiye ederim.. çeşitli işkencelerden geçmesine rağmen, insanlığından utanmasına rağmen, üstelik tüm bunlara hiç yoktan maruz kalmasına rağmen devletine küsmemiş, aksine devlete zarar veren kuruluşlara sitem eden Batmanlı hemşerimin anlattıkları, geçmiş döneme ayna tutuyor..
Beylerbeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla