Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-20-2010, 20:27   #5
Kullanıcı Adı
Hakan Özkan
Alıntı:
Cihannur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
12 Eylül 2010 Referandumunda Evet çıkarsa, Türkiye daha ilerleyecek ve daha gelişecek, Türk Milleti daha çok; hak, hukuk, demokrasi ve özgürlüğe kavuşacak; Hayır çıkarsa, Türk Milleti, ben; hak, hukuk, demokrasi ve özgürlük istemiyorum, 12 Eylül 1980 Askerî Darbesi'ni ve o faşist askerî darbenin işkencelerini onaylıyorum, 12 Eylül 1980 Askerî Darbesi'nin faşist anayasası olan 1982 Anayasası'nı destekliyorum, sivil iktidar üstündeki askerî vesayet devam etsin, yargıdaki kast sistemi devam etsin, ülkemiz ve milletimiz geri kalsın; hak, hukuk, demokrasi ve özgürlük Türk Milleti'ne çok gelir demiş olacak ve böylelikle; Türkiye düşmanlığı, Türk Milleti düşmanlığı; hak, hukuk, demokrasi ve özgürlük düşmanlığı, statükoculuk, gericilik, darbecilik ve faşistlik yapmış olacaktır.

Türkiye'yi daha demokratikleştirip daha özgürleştirecek, daha ilerletip daha geliştirecek, Türk Milleti'ne daha çok; hak, hukuk, demokrasi ve özgürlük getirecek olan 12 Eylül 2010 Referandumunda Hayır oyu kullanmak, hiç şüphe yoktur ki Türkiye'ye ve Türk Milleti'ne ihanettir. Türk Milleti, ülkesini; daha demokatikleştirip daha özgürleştirecek, daha ilerletip daha geliştirecek, kendisine daha çok; hak, hukuk, demokrasi ve özgürlük getirecek olan anayasa değişikliklerine Hayır oyu vererek, 12 Eylül 1980 Askerî Darbesi'ni ve Faşist 1982 Anayasa'sını destekleyip; statükoculuk, gericilik, darbecilik, faşistlik ve; hak, hukuk, demokrasi ve özgürlük düşmanlığı yapıp, ülkesine ve kendine ihanet edecek hain bir millet değildir!
Dökülecekler teker teker.
Hakan Özkan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla