08-22-2010, 17:51
|
|
|
Alıntı:
Mavera Nickli Üyeden Alıntı
ya bence artik tartismayi maddelere ceksek cok gereksiz konulara daldik yok soydu, yok pkk ydi, yok memurdu, yok villaydi..
Allah askina bunlarin referandumla alakasi nedir biz tezimizi siz neye hayir diyorsunuz onu halka anlatina cekersek özellikle mhp ve bdp cok zor durumda kalir..
|
strateji hatalarından bahsediyoruz sevgili mavera maddeleri tartışmıyoruz..olay maddeleleri izahdan çıkmış durumda;duruşla alakalı uslubla alakalı stratejilerde başbakanın konuşmalarını kim hazırlıyorsa...daha önce verdiği kardeşlik mesajlarından hamasi söylemlere kaydığını görüyoruz...hatta şerefsiz lafı çıktı ağzından ben şahsen yakıştıramadım...2 dakika önce şerefsizlik diyorsun 2 dakika sonra bu iddiayı ispat etmeyen müfteri diyor ve ekliyor daha ileri gitmem terbiyeme müsait değil..ama 2 dakkika önce o kelimeyi söylüyorsun...
kardeşlikten yaradılanı yaradandan ötürü seviyorum diyorsun hem ırkçı değiliz diyorsun çıkıp soy ve sop tartışmasının fitilini ateşliyorsun...
galiba başbakanımız yaşlanıyor:daha önceleri kalabalıkları çoşturuyordu şimdi kalabalıkları görünce kendisi çoşuyor...
aklı selim biri çıkıp durumu başbakana izah etmeli....
|
|
|