Konu
:
Milli Eğitim Çöktü.. 85 Puan Gereken Branşa 43 Puanlıyı Atamışlar.. -VİDEO-
Tekil Mesaj gösterimi
08-23-2010, 20:21
#
6
Kullanıcı Adı
BeDeVİ
Alıntı:
M--U--R--A--T
Nickli Üyeden Alıntı
ben hiçkimseyi boşu boşuna eleştirmem.
nimet çubukçu canlı yayına katılmıştı STV de. kadına sordular. branş sıralamasını verecek misiniz? yav bu soruyu anneme sordum vallahi bildi. nimet hanım afalladı, bön bön baktı konuyu değiştirdi, anlamadı branş sıralaması ne demek bilmedi?
daha sonra canlı yayına çıkışını hükümetimiz yasaklamış olacak ki NTV de programa katılacağı duyuruldu sonra vazgeçildi yazılı açıklama yaptı. daha konuşabilme kapasitesine sahip olmayan, kökeni eğitim olmayan birini nasıl MEB yapıyoruz?
ben burda 85 puan gerektiren bir branşa 43 puan alan birinin atandığını yazıyorum ortada haksızlık var diyorum sen kalkmış doğan medyası diyorsun. fesuphanallah, tövbe estağfirullah. iftar vakti allahtan, sen kullarını böyle vurdumduymaz kılma ya Rabbi. bilip bilmeden bir konuya da yorum yapmasınlar mümkünse.. (amin) bu da iftar duam oldu.
Uzatmak istemiyorum bu konu hassas bir konu insanın geleceği gelecek planları söz konusu. Onun için tepkini anlıyorum. Lakin yeri burası değil. Bu olay seni o kadar rahatsız etmiş ki düzgün düşünemiyorsun. Anlayabiliyorum 1 yıllarını bu sınava hazırlıyor arkadaşlarımız şimdi haklarının yenmesine kimsenin gönlü elvermez tabii ki senden önce benim yakın arkadaşlarım var. Burdakileri düşüncesiz sanma. Herkez bu sorunun çözülmesini istiyordur..
BeDeVİ
Açık Profil bilgileri
BeDeVİ nickli üyeye özel mesaj gönderin
BeDeVİ - Daha fazla Mesajını bul