Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-17-2007, 23:49   #7
Kullanıcı Adı
unnamed
Standart CUMHURİYET GAZETESİNİ PROTESTO EDİYORUM
Alıntı:
yalçın Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
mavera, Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
unnamed Nickli Üyeden Alıntı
i gazetesi tek başına arkasında hiç bir destek durmadan satan gazetedir zaman gazetesi okuyanı bellidr fet.... cı diye adlandırdığımız kısım okur sadece zman gazetesini ve bayi satışı o kadariyi olan bir gazete değildir ve
ne demek fethullahci!, kimdir fethullahcilar??...kartel medyasinin agziyla konusmayalim arkadaslar..eger o kesime hitap edeceksen daha güzel bir üslub kullabilrisin ama fethullahci diyerek o kesimi göndermede bulunman hic hos kacmamis kardes... ;)

önce bazen hayal edemediklerine ulaşılmış bir aksiyon insanı hakkında uslupun hoş değil kendilerini eleştirmek bizler gibi acizlere düşmez hayata dair yaptıklarımız ile bulunduğumuz yerleri kıyaslama ölçümüz olsun , gelişmiş ülkelerdeki gazete dağıtımın önemini bilmediğiniz kesin sanırım
kendiniz o insanı eleştirmekten aciz görebilirsin ama buna lütfen beni katma senin büyüğün olabilri ama benim değil ben eleştirimi yaparım her konuda gelişmiş ülkelerden bahsediyorsun bildiğim kadarıyla bir eve 1 gazete gönderilir ama zenginsen türkiyede ve zman gazetesine abonysen enden üstüne onlarca gazete aboneliği yapıyorlar yada neden toplantılarda illa gazete aboneliği istiyorlar lütfen bana bunları anlatmayın karşınıza bilmeyen bi insanı alın ve ona bu düşünceleri fethullah gülen in çok yüce bir insan olduğunu aşılayın size o tip insnalar lazım