08-23-2010, 23:06
|
|
|
bu arada Muhammedim, gözlerinin sinirden kızarmasına şaşmıyorum. rakip ne de olsa..!! her ne kadar onlar sizi rakip olarak değil de yoldaş olarak görüyor olsalar da siz onları sürekli rakip olarak gördüğünüzden dolayı, yanı başında market açılan eski market sahibi gibi kızarıp bozarıyorsunuz
hizbullaha sempati besleyen çok arkadaşım var. pkk ya besleyenler de. sana yemin ediyorum hizbullah üyeleri hiçbir zaman cemaat hakkında benimle olumsuz birşey konuşmuyorlar. cemaatte Allah yolunda işler yapıyor diyorlar. her ne kadar bizi medya güçleri sebebiyle halka yanlış lanse ettirseler de seviyoruz onları diyorlar. bak burda cemaatin yurdu var, cemaatin üst yetkililerine de şikayet ettim. ne cemaatle namaz var, ne sohbet. öğrenciler mal gibi olmuşlar. bazen FEM den öğrenciler gelir programdan dolayı, bir hafta kalırlar, ders çalışırlar. etüdlerin kapısında program vardır bilirsin. yahu o programda NAMAZ bile yazmaktan korkuyorlar. neymiş efendim VAZİFE. ne vazifesi? ders çalışmakta vazifesidir, yemek yeme de? ne Kur'an var yurtta ne abiler adam gibi çalışıyor. başörtüsü yasaklanınca "e canım başörtüsünü çıkaranlar dinden çıkmaz, çıkarıver bizahmet" dercesine olayla adeta dalge geçen bir cemaati elbette eleştireceğiz. bazıları öylesine saplanmış ki, "israilden izin almalıydık" diyerek türkiyeyi suçlayan, şehitleri kahreden söz için bile "çok doğru" demekten geri durmuyorlar. yahu ALLAHAŞKINA neresi doğru diyorum. "o bizden daha iyi bilir, o dediyse mutlaka doğrudur" diyorlar. inşallah sağlıklı bir yola gidiliyordur, ayrıca başka cemaatlere de sövmekten, iftira atmaktan, yalan dolan haber yapmaktan vazgeçilmesi lazım. medyada israile bile bu kadar nefretle yaklaşmıyorlar. Allah hepimizi ıslah etsin.
|
|
|