Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-29-2010, 18:06   #178
Kullanıcı Adı
Beylerbeyi
anladım ki forumda tartışabilmek mümkün değil

bu konu için demiyorum, az önce kilitlenen konu..

uzunca bir yazı yazdım tam gönderecem, konu kilitlenmiş.

yapılan yorumlar sadece iddia imiş, ispatlanmamış, mesajlar iddia ve zan üzerinden yapılıyormuş.

forumda yapılan yorumlar için artık %100 onaylanmış, emniyet belgeli, zan olmadığına yönelik binlerce forum üyesi tarafından tasdik edilmiş bir belge almak lazım heralde..

yoksa bu belge sadece belirli kişiler için mi isteniyor? internetten, gazetelerden alıntılayıp burda paylaştığımız haberlerin doğru olduğunu bana nasıl ispatlarsınız ? ben yalandır bu haber deyip, ispat edilmemiş deyip, hadi bana ispat et deyip haberi silebilir miyim ?

1974 Kıbrıs harekatında savaşı kazandık ve KKTC bağımsızlığını ilan etti. bana bu savaşı kazandığımıza dair tek bir belge sunabilir misiniz? ben diyorum ki savaşı kazanamadık ve Girne Mağusa hala Rumlarındır. Nasıl ispat edeceksiniz ? antlaşma yapıldı mı? savaşı kazandığımızı nasıl ispat edeceksiniz ?

forumda biri KKTC nin kurulmasından, KKTC nin devlet olmasından bahsederse hemen silecek misiniz, çünkü bunlar sadece bir iddia. Türkiye Cumhuriyeti bile KKTC yi Mersinin bir ilçesi olarak görüyor.

sanki herbirimiz istihbaratta çalışıyoruz, sanki bazı toplantılar yapıldığında bizi de oraya şahit olarak koydular da, herkesin bildiği saçma sapan şeylerde bile "belge sun" deniyor, yoksa mesajın silinir. madem öyle forumda atılan her mesajda o yorum, başlık %100 ispatlanmamışsa hemen itiraz ediyorum, yapılan mesajlar zan ve iddiadan öteye gitmiyor diyorum, yorum sahibi de yazdıklarını ispatlayamazsa silinecek mi mesajları ?
Beylerbeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla