Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-29-2010, 18:33   #186
Kullanıcı Adı
Beylerbeyi
demogoji mi

el insaf be hacı! nerde demogoji var yorumumda? sen ali bulaçın söylemleri için de "ironi" demiştin. "ironi" olmadığı anlaşılınca da konuyu değiştirmiştin. ben yorum dahi yapmadım genel geçer ifadeler kullandım, sen kalkıp beni "insanlık dışı" davranmakla suçluyorsun?

ne yaptım insanlık dışı? katliam mı? haşa dine peygambere küfür mü ettim? nedir senin insanlıktan kastın ? o başlıkta 2 tane mesajım var yemediğim hakaret kalmadı, sonrada değerlerinizden bahsediyorsunuz.

yahu ben hala cemaatten bahsetmedim, paranoyak olmuşsunuz, ben yazımı yazarken 2 mesaj gelmiş. bu başlık altında cemaatten bahsettim mi? dürüst olun dürüst. kimseyi cemaat düşmanı din düşmanı gibi göstermeyin. cemaate karşı problemleri olanlar varsa yeni bir başlık açsam "cemaat dosyası" diye izin verilecek mi bu konunun tartışılmasına ?

toplanmış yaklaşık 10 tane cemaatçi hiçbir eleştiriye tahammülünüz yok en ufak bir mesajı hakaret olarak kabul ediyorsunuz, mesajları konuları siliyorsunuz siz dışarıda cemaatçi olmayan insanlara da böyle davranabilecek misiniz?

gidin size bazı forumlar vereyim, cemaatin eleştirildiği forumlar. sıkıysa orda anlatın meramınızı? yalnız orda taraf tutulmuyor haberiniz olsun. "ayol canım şu benim değerlerime hakaret ediyor" deyip karşı tarafın mesajı silinmiyor. bakalım ne yapacaksınız merak ediyorum ?
Beylerbeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla