Alıntı:
EZEL Nickli Üyeden Alıntı
Erbakan 28 şubatı yönetemedi diyorsun 28 şubatta Erbakanın yanında olmayanların 28 şubat hakkında konuşması hadlerine değildir ..
Erbakanın liderliğindeki bir partide kendi cemaatinin nemalanmıyacağını anladığı için yanında olmayan bir lider ve cemaati bir de utanmadan o dönem hakkında yorum yapıyor .
Erbakan dediğin kişi En umutsuz dönemlerde En zor dönemlerde bıkmadan yılmadan bir davayı ayakta tutmuştur
Önce kendine sor Erbakan olmasaydı bu gün Ak Parti olurmuydu diye Erbakan olmasaydı acaba bu gün Fetullah Gülen cemaati olurmuydu ....
|
1. Akparti sadece eski Refahçılardan oluşmuyor. 2. RP nin ben koalisyon dışında bu ülkede iktidarda olduğunu hatırlamıyorum. O iktidara gelmesinde de Tayyip Erdoğan ın Abdullah Gül Bülent Arınç ın RP ye hiç mi katkısı yoktu. Yok her şeyi bunlar dışındaki kadro başardıysa şu hani Peygamberimize hakaret eden şahısla kongre değerlendirmesi yapan şahıs sahi ya adı neydi ? Şevket kazan mı ? şimdi de başarsın bu şahıslar niye yoklar ortalıkta. Yüzde 2 yi bile yönetemiyorlar. Erbakan ın ayakta tutabildiği dava artık yüzde 2 lik bir davadır.
Gülen hareketini yeni doğdu sanıyorsun heralde. Cemaatin tarihini okumanı tavsiye ederim. Ne zaman doğmuş nasıl gelişmiş ve hangi aşamada. ondan sonra şunu diyeceksin kendi kendine bana sordun ya hani Erbakan olmasa idi Akparti Gülen cemaati olmazdı okuduktan araştırdıktan sonra tam tersini düşüneceğine eminim. Gülen cemaati olmasa idi bu gün ne Silivri olurdu ne Akparti kalırdı nede yüzde 2 lik MG.
Konu BeDeVİ tarafından (08-29-2010 Saat 23:26 ) değiştirilmiştir..
|