Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-30-2010, 14:02   #5
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Bu genel af olayının üstüne chp de 2 kadın milletvekili -hani birisinin kocaman kafası var adını unuttum başörtüsü düşmanı- karşı çıktı bu açıklamaya.O koca kafalı dediğim olan daha öncede zıt açıklamalar yapmştır hatırlarsanız,baykalın hareminden olsa gerek. Bir de şu gözlüklü,göbekli var anadol muydu körüklü otobüsmüydü neydi soyadı,oda karşıyım affa dedi.

Neyse.

Bu zıt açıklamalar üzerine chp genel başkanı önder saw,pardon genel sekreteri önder sav yazılı bir emir verdi tüm partililere,''susun lannn'' dedi, yani chp nin başkanı,pardon güzel,genç,seksi sekreteri önder sav partililerin özgür iradesine,düşüncesine karşı durdu ve ağızlarını kapamalarını istedi.

Eee ben ne anlıyorum bundan ? Hani kılıçdaroğlu değil miydi ''biz ak parti gibi değiliz milletvekillerine baskı yapmayız demokrat partiyiz herkes görüşünü özgürce söyler'' gibisinden yakın bir cümle kuran ?

Eeee anayasaya evet diyeceğini açıklayan belediye başkanının kulağını çeken değil mi bu ?

Evet diyeceğini açıklayan milletekilinin partiden atılmasına hiç bir şey demeyen değil miydi ?

Yani demek oluyor ki,her ne kadar dışardan bakıldığında ''sıfatsız'' gibi görülen ama chp genel başkanı sıfatı bulunan -ki sıfatsızlıkla aynı değerde bence- bu adam kukla hacım.

Başötüsü konusuna gelince,ger zekalı olan bu hapı yer,yemekle kalmaz ''kesin çözer'' diye oy verirse artık ne tür haplar yer artık orasını düşünmeyeyim.

Başbakanımızı yüce divana göndercem diyor,bunu isteyen kişi öncelikle anayasaya evet demeli,AYM'ne 3 kişi TBMM'den seçilscek sonuçta,neden 'hayır' desinler ki ? Demek ki iktidara gelemeyeceğini düşünüyorlar,güvenleri yok kendilerine. Sen evet de,iktidar ol,yeni anayasa çıkar,beni de gönder yüce divana gerzek.İktidar olamayacağın için hayır dediğini,tüm çıkar ilişkilerinin yok olacağını bildiğimiz için hayır dediğini biliyoruz.Bu kendini ya çok akıllı sanıyor galiba.

Uykumu almayınca çenem düşüyor yahu.Uyumadım gece :S