09-01-2010, 10:26
|
|
|
|
Hacı bu adam kukla,kukla olmayan milletvekiline söz de geçirir masaya yumruğunuda vurur,partiden atarda.'Evet' diyeceğini açıklayan kişiye ne oldu ? Partiden atıldı,daha doğrusu istifa etti. keMAL naptı ? Sanki istifa eden chp milletvekili değil,ak parti veya başka partinin vekiliymiş gibi gazetelere yorumda bulundu.Bu partinin başında görünsede aslen değil,bedenen kendisi var ruhen başkaları.
''Farklı seslere kulak çevirmeyiz ak parti gibi değiliz demokrat bir partiyiz'' diyen kendisiydi,hani keMAL ''Türban sorununu biz çözeriz'' diyince ardından canan arıtman “Yanlış buluyorum. Türkiye’de yanlıştır” demesine karşın o sözleri söylemişti keMAL. Ama evetçilerin fikirlerine saygı göstermez,zorla istifa ettirilen chpli değilmiş gibi hareket ediyor,veya bu partinin genel başkanı değilmiş gibi.
''Farklı seslere kulak çevirmeyiz ak parti gibi değiliz demokrat bir partiyiz'' gibisinden sarfettiği sözüne rağmen ne oldu ? önder sav,genel afla ilgili açıklama yapanlarısusturmak için yazılı emir çıkardı.
Varın gerisinisiz düşünün
Bir de ben bunların tabanını anlamıyorum.
Bir yandan chpliler deniz gezmiş tişörtü giyip aydınlık ölüm orucuna girerler (yorgan altı yemek caizdir),diğer taraftan mitinglerinde deniz gezmiş posteri bayrağı açılıp sallanan bdplilerin arabalarını taşlarlar,bunlar milliyetçi solcu mudur ? Bazen miliyetçilik,bazen solculuk mu oynuyorlar merak ediyorum. Bir bakarsınız devrimcidirler,benim bildiğim devrimciler askeri polisi sevmez,ama bunlar askerin dışkısının kokusuna bile tapacak tiplerdir. Bir bakmışsınız che'ciler olmuş,hani genel merkezlerinde basın açıklaması yaptıkların yerin arka fonuna koydukları komonüst.Kimi zaman 1 mayısta görürsün,kimi zaman 30 ağustosta.
Eskiden bir foruma üyeydim,bir tane topi. vardı,izmirli aşırı kilolu,yalaka birisi,solcudur,chplidir,izmirlidir,avatarında deniz gezmiş vardır hep,o taşlamayı nasıl savunuyor nasıl yırtıyor kendisini hissediyorum göbeği çatlıyor abooo bir görseniz ''hoşt faşist köpekçi itçi milliyetçi nihal atsızın binekleri'' dersiniz
Bu partidne nefret ettiğim kadar hiç bir şeyden nefret etmiyorum.
,
Bunlara karşı durabilmek için teşkilatlarımızın çok iyi çalışıp kendilerini göstermeleri lazım.
Bu yönden eksiğiz baya.Fazla coşmadan,fazla abartmadan,fazla kokutmadan sesimizi ve gücümüzügöstermeliyiz.
Şuan sanki hayalet bir seçmene sahibiz sadece mitinglerde gösteriyoruz kendimizi.Gerçi mitinglerde bile gösteremiyoruz göstersek devrim yapıldı sanarlar 
Konu Hüdaverdi tarafından (09-01-2010 Saat 10:29 ) değiştirilmiştir..
|
|
|
|