Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-05-2010, 23:34   #10
Kullanıcı Adı
Cihannur
Alıntı:
Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Valla abi ben bu mitingi kalabalık gördüm ya,emin ol evet çıakcak.
Çünkü otobüs hareket etmeden önce çok yağmur vardı,'iptal olacak' biledeniyordu düşün.
Katılımın 100 bin olmayacağından bile kaygılıydım ama görüyoruz insanlar çalışıyor
Mitingte gençler çoğunluktaydı bu çokdikkatimi çekti,çok güzel bir şey.
İnşaallah dediğin gibi olur ve halk oylamasında hayırlısıyla % 50'den fazla 'Evet' çıkar. Pollmark'ın 29 Ağustos - 1 Eylül tarihleri arasında yapmış olduğu son anket, 'Evet'lerin 'Hayır'lara göre epey önde olduğunu gösteriyor Allah'a şükürler olsun. Pollmark'ın anketine göre kararsızlar dağıtılmadan önce Evet oyları % 42,5 Hayır oyları ise % 34,9, kararsızlar dağıtıldıktan sonra ise Evet oyları % 54,9 Hayır oyları ise % 45,1 görünüyor. Yine de son güne kadar çalışmalarımızı sürdürmeliyiz. Kararsız vatandaşlarımızı 'Evet'e ikna etmek için elimizden geleni yapmalıyız. 12 Eylül 2010 Halk Oylamasında 'Evet' veya 'Hayır' oyu kullanacaklarını söyleyenler fikirlerini netleştirmişler. % 10'luk % 20'lik kararsız vatandaşlarımızın tercihleri halk oylamasının sonucunu belirleyecek. Eğer önümüzdeki 1 hafta içinde kararsız vatandaşlarımızın çoğunu halk oylamasında 'Evet' oyu kulanmaya ikna edersek, 12 Eylül 2010 Halk Oylamasında % 50'den fazla 'Evet' oyu çıkmasını sağlarız inşaallah.

Konu Cihannur tarafından (09-05-2010 Saat 23:36 ) değiştirilmiştir..
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla