09-06-2010, 00:11
|
|
|
Başbakan gelmeden yağmur şiddetli olmamakla birlikte biraz yağdı başbakan gelmedende durdu...miting bittikten sonra gene yağmaya başladı...bayanları ön kısıma aldılar bayanların mitinge katılımı daha rahat oldu bu sayede..
Mitingin en ön sırasındaydım bakmayın en ön sırada olduğuma hastaneye düştüm sandım ayılan bayılan oruçlu olmanın etkisiyle olacakki bayanlardan bayılan çok oldu...ilk kez bir mitingte en öndeki yerimi 45 dakika sonra terk ettim hastane çadırının yanında dinledim başbakanı...
Ama o esnada 90'lık dedeler nineler çarptı gözüme onlar fenalaşıp çıkınca çok şaşırdım...bizim önümüzden geçerken içlerindeki aşktan dolayı teşekkür mahiyetinde tezavurat bile yaptık küçüçük bebeğiyle Maltepede gelen bayana 15 dakikalık refekatçilik yaptım bayanın yanında kimse yok iki çoçukla gelmiş küçüğü daha 2 yaşında diğeri 8 yaşında...resmen ilk yardım ekibi oldum 
Herşeye rağmen başbakanımızın konuşması her zamanki gibi süperdi...bundan önceki mitingten kalabalık oldu tahminimce...resim ekleyecektim ama makina arkadaşta kaldı vesselam 
|
|
|