Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-06-2010, 10:36   #7
Kullanıcı Adı
akgurbetci
Alıntı:
Beylerbeyi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Allah razı olsun. özellikle ilk görüntü çok feciydi. hani derler ya bir deri bir kemik kalmak.. aynen öyle olmuş. Allah açlık yüzünden zorluk çekenlere yardım etsin, ırkı, dini, dili ne olursa olsun kimseyi açlıkla imtihan etmesin. bizlere de özellikle zengin olan, gözünün dünya hırsı bürümüş, paraya para demeyen, 100.binasını tamamlayıp 101. binasının derdine düşen,insanlığa aç, yardımdan bi-haber insanlarımıza merhamet, basiret ihsan etsin. bu mübarek gecede yüce Rabbim dualarımızı kabul etsin..
Evet bazi resimleri bende daha evvel görmüstüm ama bir kac tanesi benim icinde yeniydi. Yüregime bir ates düstü. Birde cevremde ki cocuklari düsündüm. Hic bir seyi begenmezler. Yedikleri önlerinde yemediklerin arkalarinda (yada nasildi bu söz?). Kesinlikle katiliyorum para icinde yüzen bir cok insan her türlü merhamet duygusunu kaybetmis ve kalp gözü kararmis durumda. Sadece makam sahibi mal mülk sahibi para pul sahibi olmakla insanlik olmuyor. Bu kardeslerimizin bu durumda olmasinda bizlerinde payi var bundan eminim. Ama Rabbim neylerse güzel eyler. Bu dünyada azap cekiyorlar ama diger tarafta Cennetin en güzel yerlerinde o kardeslerimiz görmek nasip olur insaAllah. Dualariniza cani gönülden Amin diyorum.
akgurbetci isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla