Konu: UMUT FiLmi
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-06-2010, 14:10   #23
Kullanıcı Adı
akgurbetci
Alıntı:
Ruh-i zar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben anlatayım o zaman iştahlandım biraz

Filmde ki küçük çocuk yani Umut lösemi hastasıydı ve ilik gerekiyodu.Birisi bulurum ama yüklü miktar para lazım demişti.Tabi gariban babada para yok. Çaresizce dolanıp dururken bi adama rastladı. Organlarını satma karşılığında parayı çok kolay bulacağını söyledi.

Bu adam sayesinde fedakar baba 'mafya babası' edasında bi adamla tanıştı. Mafya babasının oğluda hasta organ gerek.Ve bizim fedakar babamızın organı uymakta.

Ama can alıcı kısımda burda başlıyo işte mafya babasının oğlu için gereken organ kalp. Eğer kalbini verirsen oğlunu tedavi ettirir oğlumdan ayırmam evladım sayarım vaatleri veriyo ve bizim fedakar babamızda oğlu kurtulsun diye kabul ediyo

Final sahnesi de babasının umuttan ayrılışı dokunuyo biraz insana başlıyosun ağlamaya
Lösemi hastaligi konu olmasi beni etkiledi. Benim kuzenimde lösemi hastasi. Ilik nakli gerekiyor. Ve kardesinini iligi %100 uyuyor. Normalde ilik böyle bi yüzdelik oraninda uymuyormus. InsaAllah kardesim iyilesir. InsaAllah tüm bu hastaliga kapilanlar sagliklarina kavusurlar. Cok zor gercekten.

Filmi izlemedim ama simdi izleyesim geldi. Listeme umut filminide ekliyorum.
akgurbetci isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla