09-07-2010, 21:29
|
|
|
Alıntı:
BeDeVİ Nickli Üyeden Alıntı
% 50,00001 olsun ama evet olsun, Akparti nin başarısızlığı olarak lanse edilebilir kimin umrunda, Nasıl olsa bir süre sonra o hayır diyenler bile ne kadar doğru yapılmış görecekler ve pişman olacaklar. Yeterki 12 Eylül akşamı saat 19-20 sıralarında tv lerde Türkiye genelinde evetleri % 50 in üzerinde görelim. Sandık görevim var ve takip edemeyeceğim. Nasıl bekleyeceğim heyecandan onu düşünüyorum.
|
12 Eylül 2010 Halk Oylaması'nın sonucunda % 70 Evet çıkmasını bekliyorum ve diliyorum; ama % 50,01 Evet'e de razıyım. Çünkü halk oylaması sonucunda en az % 50,01 Evet çıkarsa; Allah düşmanı, din düşmanı, vatan haini Ergenekon Terör Örgütü'nü yok edeceğiz inşaallah. Çünkü halk oylaması sonucunda en az % 50,01 Evet çıkarsa, ordumuz içindeki; Allah düşmanı, din düşmanı, vatan haini cuntacıları ve darbecileri etkisiz hale getireceğiz inşaallah. Çünkü halk oylaması sonucunda en az % 50,01 Evet çıkarsa, yargı içindeki; Allah düşmanı, din düşmanı, vatan haini Ergenekoncuları, darbecileri ve Ergenekon Terör Örgütü taraftarlarını ve darbe taraftarlarını etkisiz hale getireceğiz inşaallah.
Konu Cihannur tarafından (09-07-2010 Saat 21:32 ) değiştirilmiştir..
|
|
|