Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-10-2010, 21:27   #8
Kullanıcı Adı
Feride
Alıntı:
TYH Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Feride hanım size katılıyorum ama dürüst olalım gitse de "alevi bu adam hiç gitmemiş,lider olunca gitti" diyecekler vardı.Mesela Baykal da oruç tutup cuma namazlarına gider,bayram namazlarını da torunuyla beraber kaçırmazdı ama gelin görün ki muhafazakar kesime şu an Baykal döneminden daha yakınlar.Çünkü başörtüsü sorunu Baykal zamanında çıkmaza girdi .Dediğim gibi Allah dan başka kimseye verilecek bir hesap değil,hesabını da Allah dan başka kimse soramaz.Bayramınız mübarek olsun hayırlı akşamlar.
Halk olarak biz daha önceden gidip gitmediğine tam manasıyla vakıf olmadığımz için, sanıyorum ki yakın çevresi dışında böyle bir bilgiden haberdar olacak kişi pek yoktur diye tahmin ediyorum..

Ama genel bir kanaat olarak , bilip bilmeden 'bu adam alevi yahu, namaza gitmez gösteriş için gitmiştir' diyenler de çıkabilir tabi.. Bu da olası bir durum..Doğru yanlış olayına girmiyorum. Zira doğru mudur yanlış mıdır net bir görüşüm yok..(Kişilerin yorumları açısından söylüyorum)

Ha bu partinin bir başkanının bayram namazına gidip gitmemesi benim için bir kıstas değil. Zira Deniz Bakal'da dahil olmak üzere, parti bazında ne yaptıkları, nasıl bir zihniyette oldukları gayet açık ve de seçik ortada takdir edersiniz ki..

Bunların her döneminde (ki muhalefette olmalarına karşın) başörtüsüne öyle ya da böyle saldırılar oluyor.
Kemal Kılıçdaroğlu döneminde vuku bulan, 'rahibe benzetmesi' de hiç de küçümsenecek bir olay değil mutlaka..Bu sadece su yüzüne çıkan olaylardan bir tanesi..

Size de iyi bayramlar..Saolun: )

Konu Feride tarafından (09-10-2010 Saat 21:37 ) değiştirilmiştir..
Feride isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla