Alıntı:
Fırat Nickli Üyeden Alıntı
Sistemi srogulayalım neden illa pkkyı sorguluyoruz. Onu ortaya çıkaranlar zaten ona düşman olmamızı istiyor neden oyuna geliyoruz. Bu çağda 19 yaşında pkk ile savaşmak için asker mi gönderilir. Geçen askerlik şubesindeydim diyarbakırda bir çocuk gelmişti muayne için daha bıyıkları çıkmamış eline silah versen bırak kulanmayı silahla birlikte düşer. O çocğu mutlaka bu bölgede sınır karakollarından birine verecekler. Ve savaş sürüp gidecek gelip kesip giderler. Siz pkkya düşman olacağınıza bunu görün. Dünya alem biliyor bizim kimseye verecek bir avuç toprağımız yok. Bu savaş kısır bir döngü gibi devam edecek benim derdim doğru tepkiyi vermek. pkkya kahroslun sloganları atmak yerine onu ortadan kaldırmanın yollarına bakın. Verin 19 -20 yaşlarınızda gençlerinizi orduya paşaları saraylarda yaşasın onlarda karakollarda heba olsun yaşasın vatan şehitler ölmez bu vatan sevgisi bayrak sevgisi. Gelin pkkya karşı savaşalım bizide sarsınlar bayrağa bireşey çözülecekse bırakın gidip savaşmayı canını hiç düşünmden vermesem şerefsizim..
|
Konu biraz saptı gibi..
Çözüm yollarını sonuna kadar zorlayalım ama işi çözelim derken vatan hainlerini haklı gibi göstermeyelim diyorum.