Alıntı:
AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı
bunu sana sormak lazım bir yanlış bütün doğrularımı götürüyor?
adam kürtçe şarkı söyleyeceğim dedi diye neler yaptılar çatal fırlattılar geçtiler 10.yıl marşını okudular...
adama vatan hainimi demediler şerefsizmi...
yazık...
eğer tek bir apo konusu sıktıysa canını evet benimde canımı sıkıyor...
izahını dinledim o konuyla alakalı belki kabul edilebilir ama ben etmem...
ama bu adam apoyu özlediğini söyleyebielcek akdar korkusuzsa sende bi düşün bu adam apo dağdayken değilde neden yakalanınca söyledi bu sözü?özlediği hangi apoydu...
şunu sana söyliyeyim ahmet kaya asla çok iyi bir müslüman yahut çok dindanr demedik...
Doğrucu bir insan dedik...
solculuğa yakın bir kişidir kendisi sosyalisttir...
ve apo herşeyden önce çok sağlam bir sosyalisttir...
özlediği apo o...
benim için fark eden birşey yok apo apodur...eşşeğe semer hesabı...
lakin yiğidi öldür hakkını yeme demişler ...
o ezbere şarkılarını bildiklerinden çok daha namuslu doğrucu ve saygı duyulacak bir insandır ahmet kaya...
|
Sanatçıların vatan sevgisini tartışmıyoruz burada ahmet kaya manavda olsa limoncuda olsa benim gözümde aynıdır.. apo'ya methiyeler düzülmüş mü ? Düzülmüş ne şartta ve ne koşulda olduğunun bir önemi var mı ? Bence yok.. Bu adam pkk bayrağının altında şarkı söyledimi evet ? Her konserinde apo posteri açılıp biji kürdistan serok apo sloganları atıldı mı ? evet , her konserinde zafer işaretleri yapılıp türkiye cumhuriyetini alaya alan pankartlar açıldı mı ? EVET ..
Yemişim onun sosyalistliğinide demokratlığınıda dağınıda bayırınıda..
Siz zannediyorsunuz ki benim derdim kürd'le türk'le kız arkadaşım doğu kökenlidir ve ben bir said-i nursi aşığıyım bunuda bilin fakat bi onun yaşadıklarına yaptıklarına bakın gördüğü işkenceler nasıldı ? O kadar seveni vardı hangisini ayaklandırdı hemde atatürk gibi dine bakışı olan bir insana karşı ! Mesele bu işte arkadaş anlatmak istediğimi umarım anlamışsınızdır kırıcı olduysam özür dilerim biraz ağır konuşmuş olabilirim fakat dediğim dediktir her zaman arkasında dururum benim için ahmet kaya'da apo'da aynıdır ve bu kişiliklere söylediğim sözler de aynen yukarıda ki gibidir herkese hayırlı geceler dilerim.