Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-11-2010, 22:27   #5
Kullanıcı Adı
Feride
Bir kere Bdp'nin bayram yapmaması (haşa) bu mübarek bayramı kendilerince kara bir bayram! olarak ilan etmeleri heralde çok da şaşkınlıkla karşılanacak bir durum olmasa gerek..

Zihniyet yapılarının, savundukları değerlerin (en azından yönetim kadrosunun genelinin) bununla bağdaştığını düşünmekteyim. Genel kanatim budur..

2. olarak, Furkan güzel kardeşim sen nasıl oluyor da, bu durumu savunabiliyorsun anlayamıyorum!
İdrak etmekte zorlandığım nokta şudur ki; bu bir TERÖR ÖRGÜTÜ..

Ve bu örgüt, tamamen silah bıraktığını açıklamadığı sürece ve bununla da yetinmeyip bunu icraata döküp, güvenlik güçlerine teslim olmadıkları sürece, biz bu insanlara nasıl güvenebiliriz (devletimiz ve de ordumuz)

İmam olayları zaten aşikarane ortada..Kafalarına göre vur öldür sonra neymiş efendim ATEŞKES.!Terörden beslenen bir örgütün kendi çapında ateşkes ilan ettik lafına bakarak devletin hareket etmesini ne kadar doğru olarak değerlendirebiliriz!
Bana şahsen bu görüş çok tuhaf geliyor.

Netice itibariyle bu bir terör örgütü. Senelerdir insanların iliğini kemiğini kurutan bir örgüt. Efendim, kendi kendilerine ateşkes ilan edecekler devlette buna kanacak..

Tuhaf gerçekten çok tuhaf..Ha ben demiyorum ki illa öldürülerek ele geçirilsin bu teröristler..

Ama baskınlarda teslim olmuyorlarsa sözde ilan ettikleri ateşkes nedeniyle heralde güvenlik güçlerinin geri çekilmesi beklenemez..!

Peki ateşkes bitince, bu ateşkes sonunda Pkk'lıların hangi eylemi beklenecek de, daha sonra devlet harekete geçecek..Yani bizler ilk fitili ateşleyen tarafı yani pkk'nın hangi eylemini bekleyeceğiz..

İlginç doğrusu..!

Taktik açısından zamanlama açısından en doğru zaman nedir tabi ki onu silahlı kuvvetler bilip, ona göre tatbik etmelidir pek tabi..!
Feride isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla