09-13-2010, 23:22
|
|
|
Alıntı:
Live is yours Nickli Üyeden Alıntı
Ne alakasi olacak burasi Elbette !Türkilerin Yurdu. Hangi etnikten millt olusa olsun onlarda Türkiye kimligi altinda yasamiyorlarmi.o ZAMAN Türkiye ve Türkler adina yazilan ifadeleride kabullenmek zorundalar.
Isteyen Kürt kalksin istedigi Kadar kürtlügünden memnun olsun. bu beni hic rahatsiz etmez.
Ama Bir Türk ülkesinde Yasiyorsan oranin Kanunlarina ve Diline entegre olmalisin.
Yoksa Türk devleti Her irk icin ayri ayri okul Acacak degil herhalde.
Ne mutlu türküm sözünü sadece kürtlere özel olarak söylenmis degil, ülkenin her okulunda bunlar söyletildi.
Osmanli Tarihine gelince Orasini cok iyi bilirim ve cumhururiyet döneminde.Atatürkün ordularina karsi ne kadar mücadale verdiklerini de.iyi bilirim.
|
Nasıl burası türkilerin yurdu?
Eğer böyle dersen pkk dan hiç bir farkın kalmaz benim gözümde...
Türkiye kimliği altında yaşamakla türklük aynı şey değildir...
Sana ayrı okulmu açsın diyorum?
Ama eğer bu ülkedeki zenginliklerin farkındaysa her okul girişi türküm doğruyum mutluyum diye and içirmeyecek...
Hiç bir kürt onu okumak zorunda bırakılamaz...Bu ayıptır...
Kürtçe eğitim kürtçe dili ve dedebiyatı fakültesi bunlar muhteşem gelişmeler...
Evet bende size diyorum ki bu ülkede sadece güney doğuda kürt yaşamıyor...
HEryerde var...Sen istanbuldaki bir okuldada diyarbakırdada bu andı okutarak kürtlere yazık ve ayıp ediyorsun...
Alıntı:
Osmanli Tarihine gelince Orasini cok iyi bilirim ve cumhururiyet döneminde.Atatürkün ordularina karsi ne kadar mücadale verdiklerini de.iyi bilirim
|
Kusura bakmada...
hiç bir halt bilmezsin...
Senin ne kürt tarihine neden türkiye cumhuriyeti tarihine dair 1 gr bilgin olduğuna inanmıyorum...
Hadi iyi bildiklerini dök ortaya...
Aç bir konu...
Ser ortaya...
Bakalım ne biliyormuşsun...
|
|
|