Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-14-2010, 19:08   #11
Kullanıcı Adı
El Emin
Toprak parçası verilmesine tamamen karşıyım.Özerlik dahi verilmemeli.Çünkü Türkiye çok milletli bir devlet böyle olursa ortada ne devlet kalır ne milli birlik.Ak Parti'nin suçu demedim.Birileri haltı yedi bize temizlemek düştü tıpkı 12 eylül darbe anayasası gibi.Yapılanlar yeterli değil.Doğuda hala işsizlik had safhada ben önemli bir atılım görmedim.Kürtçe kanal açıldı ama hala seçmeli ders olarak getirilmedi.Ak Parti Doğuda ve Güneydoğuda hiç etkin değil ki meyvesini alsın.Nerede koltuk sevdalısı varsa nerede abudik gubudik varsa tıkıştırmışlar partiye.Kimsenin halkın içine indiği yok.Tabi ki millette tanımaz Ak Partiyi.

Önemli bir husus.Burada Pkk terör örgütünü savunmuyorum.İçlerindeki insanlara zerre sevgim saygım yok.Fakat sevmesekte bazı şeyleri gerçekleştirmemiz gerekir.Bende diyorum ki naaşlar ailelere verilmeli ben bu düşünceyi savunuyorum.PKK terör örgütünde azalma olmaması gayet doğaldır çünkü fiili gerçekleşmiş sonuçlar bende hala göremedim.Kalkıp hop silahı bırak hemen sazan gibi kucağımıza atlamalarını beklemek fazla iyimser bir bakış olur.Realist olalım.
El Emin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla