09-16-2010, 16:56
|
|
|
Alıntı:
Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı
Aha yuh vallahi de billahi de.
Pkk ben 'masumum ben öldürmedim kimseyi şimdiye kadar'' dese kancaksınız demek.Vallah yuh billah yuh.Ne zamandan beri onların açıklamalrına kulak asıyorsunuz yahu ? Yuh kine hemde ne yuh.
Çantaya baktım.Askerlerin arazide kullandığı tipten çanta değil çünkü ufacık bu,okul çantası yapsan defter kitap sığmaz.
Ayrıca bu tip çantaları teröristlerde kullanıyor.Bir harita üstüne askeri birliğin adını yazmak kolay,bir çantanın üstünede.Sivil halkı askerlerin üstüne sığmanın en güzel yolu,askerlere ait emareleri çevreye bırakmaktan geçer.
Bir yerde askerin veya teröristin olup olmadığının bilinmesinin en güzel yolu onlardan arta kalanların izini sürmektir.Bu teröristin sigarası olur,askerin yemeğinin artığı olur.Şimdi bunu asker yapsa,asker diğer mayınları koymayacak kadar salak mı ? Veya oraya bırakıp kaçacak kadar gerizekalı evladı mı ?
pkk da 'ben yapmadım' didiynce gözler askere çevrilir o bölgede.
Eee insanalrda düşünemez ''lan asker neden bıraksın ki'' diye.
Askerin yapmış olma ihtimali %100 sıfır.Mayınında MKE tarafından üretilip üretilmediğine bakılacak elbet.Seri numarası çin'e, mi,rusyaya mı ait bu da ortaya çıkacak.
|
Sen istediğini düşünebilirsin tabii, fakat
Olayı öyle hemen şu yada bu yaptı diye kesin bir şey diyemeyiz.
Bu bize göre ön yargı ve dikkatsizliktir.
Her kim yaptıysa Allahından bulsun.
Şimdi kimlerin yapmış olduğunu bekleyeceğiz.
Bakalım netice nereye varacak, bakalım ucu kimlere dokunacak.
|
|
|