Alıntı:
Feride Nickli Üyeden Alıntı
Tuhaf bir anket olmuş.. Pek de tasvip edilebilir bir yanı yok açıkçası..Zira netice de ölümü istemektir..
|
Anketteki soru 'ölümü istiyormusunuz' değil, kıyametin koparak artık ahiret hayatının başlamasını istiyormusunuz'dur. Yani, artık dört bir tarafta, güneydoğu anadoluda, filistin'de, pakistan'da, doğu Türkistan'da, çeçenistan'da, ırak'ta, afrika'da en kahpe yollarla öldürülen müslümanları hesabının artık Allah huzurunda verilmesini, devletimizin içini dışını, en süslü isimler altında saran münafıkların cehennemin dibine girmesini, çile çeken ızdırap yudumlayan ciğeri üzüntüden harap olan müslümanların hayallerin bile yetişemeyeceği cennet hayatında yaşamasını artık istiyormusunuzdur. Bu kısım çok uzatılabilir, haberleri takip edenler dünyadan haberi olanlar sadece Türkiyede değil dünyanın heryerinde hergün ne büyük günahlar işkendiğini haklara girildiği, insanlıktan çıkıldığını bilir ve böyle isteyebilir. Ben bunu sordum, pişman etmeyin hiper muhafazakar bir insanı
Siz hadis ilimi konusunda çok bilgili görünüyorsunuz. Sizden rica etsek bizim için ahiret hayatıyla ilgili, orada münafıklara kan dökenlere verilecek cezalarla ilgili, cennet hayatıyla ilgili ayet ve hadislerde paylaşırmısınız ?
Dünya hayatının bitmesini istemekte ben birşey görmüyorum. Ahiret inancı güçlü ve ahiret ilimi olanlar bunu rahatlıkla isteyeceklerdir. Ama önce son nefesimize kadar kendimizden hem Allahı hem müslümanları razı etmemiz lazım. Yoksa biz bu haldeyken kıyamette bizi kurtaramayabilir.