Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-20-2010, 13:04   #7
Kullanıcı Adı
Ukbâ
Alıntı:
HaArP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Pkk'nın üç Kanadı mevcut...!

1) Ergenekon Kanadı...

2) Almanya ve Fransa İstihbaratları üzerinden Masonların yani İlluminati'nin Kanadı...

3) Ülke içine haiz Kürt Kanadı...

Apo'yu kendisi bir ermeni olduğu için yönetip organize eden 2nci kanattır... Ama Apo 3ncü kanada geçmeye çalışıyor ki bu o kadar kolay değildir !

İran yapmıştır demişse kendisi eğer ! 2nci Kanadın açıklaması olarak değerlendirilmelidir ! Çünkü İran-İsrail mücadelesinin sertleştiği anlamına geliyor yani İsrail'in hazımsızlığı desek yeridir ! İsrail Adabank ihalesinde İran'ı devre dışı bırakmaya çalışıyor ! Ayrıca Türkiye'nin İran bağlantılı ortaklaşa iş yapması bu ikinci kanadı ileride olası İran savaşına karşı tehlikeli buluyor ! Bir taraftanda Dubaideki Masonların İran'ı bankalar aracılığıyla sıkıştırmasına karşılık Türkiye'nin İran'a yol açmasını engellemeye çalışıyor ! Birde Pkk'nın İlluminati kanadının tasviyesini Halkın Mücahidlerini Kandile yerleştirmek şartına bağlıyor ! Türkiye ise orta yolu tercih eden Ak Partiye dua etmeli kanaatindeyim... MaşaAllah diyorum !
Hesaplara bakarmısınız. Terör örgütü tek bir amaç için kullanılmıyor. Kürt hareketi olarak bağımsız kürtisdan hayalleri için kurulan örgüt kimlerin maşası olmuş. O halde benim aklım demokratik açılım ile kürt halkımızın pkk nın oyunlarına alet olmaması için verilen mücadelinin yanında farklı şekilde de mücadele vermesi gerekir. Daha önce acizane bir takım kültürel haklar verilse devlet ile kürtlerin arası düzeltilse diye hesap yapardım ama bakıyorum bunlar yetersiz olacaktır. Bu işin uluslararası hesapları ekenomik boyutları var. Mevlam Ak partiye güç versin zor işler vesselam.
Ukbâ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla