Konu
:
Fenerbaçe: 1 Beşiktaş: 1
Tekil Mesaj gösterimi
09-20-2010, 17:42
#
16
Kullanıcı Adı
hipermuhafazakar
Alıntı:
OTTOMAN
Nickli Üyeden Alıntı
Niang'ın kaçırdığı pozisyonları göremedin mi? Hakeme kafa tutan beşiktaş oyuncusuydu. İstatistiğe baksam da yorumum bu bakmasam da maçı izledim. Fenerbahçeli oyuncular çıldırdı. Hakem birçok faulu vermedi. Beşiktaş faullerle götürdü maçı
arkadaşım ben zaten ilk yorumumda yazdım fener daha çok net gol pozisyonlarına girdi diye ama beşiktaşın daha azda olsa onlarında vardı fakat diğer istatistiklerde fazlasıyla geçti feneri kendi stadı seyircisi önünde..fenerli oyuncular normal değil zaten her hakem kararında ruh hastasına dönüyorlar o suratları elleri kolları ne öyle..
bugün git fotomaç al oku. oradaki eski hakem yorumunda ne diyor. fenerli oyuncular sarı kart görmeliydi hakemlere aşırı tepki göstermelerinden dolayı diyor..beşiktaşlı bir ibrahim tepki gösterdi gördü hemen kartı ama fenerliler görmediler. hakem bir çok hangi faulu vermemiş ?? o son dakikalarda sizin için şapkadan çıkardığı faul kararları hep yanlış kararlardı..ayrıca fenerin attığı golde lugano hem beşiktaşlı oyuncuya hem kalecisine fauller yaptı..bunu yoprumcularda dediler faul var diye..yoksa 1-0 yenmiş olacaktı beşiktaş..ama fenerlilerden tabi bu gerçekleri dile getirecek adamlık beklemiyorum ben..onlar kendi işlerine geleni görürler sadece
hipermuhafazakar
Açık Profil bilgileri
hipermuhafazakar nickli üyeye özel mesaj gönderin
hipermuhafazakar - Daha fazla Mesajını bul