Konu
:
İşte Ülkenin En Dürüst Yazarı Ve En Dürüst Gazetesi!
Tekil Mesaj gösterimi
09-26-2010, 23:22
#
57
Kullanıcı Adı
Mavera
Alıntı:
BeDeVİ
Nickli Üyeden Alıntı
Katılıyorum Türkiye nin Taraf gibi bir gazeteye ihtiyacı var. Lakin Tarafın okuyucuları Taraf yazarlarının fikirlerini benimsiyorlar mı? Taraf gündemdeki sorunlara eğiliyor.Şu anda bu sorunlardan en önemlisi Kürt lerin hakları konusudur. (Tarafın okuyucu kitlesinin büyük oranının Kürtlerden oluştuğu bu yüzden Avrupa ya açıldığı konuşuluyor) Ancak unutulmaması gereken Taraf ın Alevi lerin eşcinsellerin Hristiyan ve Yahudilerin ataistlerin Ermeni lerinde haklarını gözettiğidir ve takipçisi olduğudur. Şimdi sorun şu sıkı takipçisi destekçisi oldukları Taraf ı, bir gün eşcinseller le ilgili konularda da destekleyecekler mı? Diğer sorunlara eğildiğinde Taraf ın yalnız kalacağını düşünüyorum.
üstad iste orada kayis kopuyor.. biz muhafazakar cevre hep magduriyetten bahsederken ne hikmetse sadece kendi magduriyetimizi dile getiririz..
mesela taraf hrant dink olayina el atarken hangi muhafazakar helal olsun diyebildi!..
hadi escinselligi anlarim olayin ahlaki boyutu var ama alevilerin sorununa el atinca "sallayin su kizilbaslari" diye naralar hala daha kulagimda cinliyorum..
biz benim isim hallolsunda, gerisi umrumda degil derdindeyiz ama sunu unutmayalim tarafin bazi seyleri yazmasi vakitten, zamandan daha cok ses getiriyor!
Mavera
Açık Profil bilgileri
Mavera nickli üyeye özel mesaj gönderin
Mavera - Daha fazla Mesajını bul