Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-26-2010, 23:49   #61
Kullanıcı Adı
El Emin
Alıntı:
Blur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bdp ile görüşülebilir sen diyorsun ki öcalan ile görüşülsün o soysuzla ne görüşeceksin o hata yaptık yanlış yaptık uzlaşalım dese bile ne olacak ki af olsa dışarda dolaşsa gönlün rahat mı edecek ? pekakanın talepleri belli kürdistanı istiyor adamlar devlet verin diyorlar bize.. Bdp'nin içinde ise uzlaşmaya yakın isimler mevcut bunların en başında ahmet türk geliyordu fakat görüşmeden 1 gün önce şehit haberleri çıkartıldı yine.. Demirtaş'ın samimi olduğuna inanmıyorum emine ayna'nında bunların hepsi maşadır.. Bu isimlerin basından uzak tutulması gerekir bunlar öyle konuşurda konuşur görüşme yapılacaksa illaki yapılır birileriyle anlaşılır pkk ile değil öcalan ile değil !
Bdp kimin güdümünde?

Ha Apo ile görüşmüşsün ha bdp fark ne?Sonuçta durmadan avukatları ile talimat veriyor ve yönlendiriyor.He derdiniz aponun yakışıklı olmaması anladım..Zaten bdp ile pkk nın köprü üzeri tanışmışlıkları var..Hı hı aynen öyle..

Ben apo serbest mi bırakılsın dedim.Apoyu mu destekledim.Sözlerinize dikkat edin.Sizin gibi faşist olmamaksa hainlik.EVET BEN HAİNİM.EVET BİZ HAİNİZ.Daha fazla uzatmaya da gerek yok.Milliyetçilerle dans etme gibi bir fantezim de yok olsaydı burada olmazdım.
El Emin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla