09-30-2010, 14:14
|
|
|
Aynen katiliyorum.
Birde simdi ki zamanda insanlar hemen pes ediyor hic birseye dayanmiyor yani cekmesini bilmiyorlar.
Benim anamda bende diger aile fertlerimde babam tarafindan senelerce siddete maruz kaldik. Canim anam onca dertler gördü onca acilar yasadi ama bosanmadi. Evet kalabalik bir aileyiz ve evet o kadar cocuk olmasa daha iyi olurdu belki ama 30 yil öncesinde o kadar bilinci degildiler iste..
Tabi bunun bir sürü sebebi var bosanirsam millet ne der ailem nasil karsilar cocuklarim ne olur vs vs.
Ama ne bileyim simdi görüyorum bir senesi evleniyorlar diger senesi hop bosaniyoruz. Sebepler ise insan saskinlik icinde birakiyor. Yapamadik edemedik soguduk sevmiyor ilgilenmiyor söyle böyle.
Allahim bana ve tüm bekar kardeslerime hayirli evlilikler nasip eyler insaAllah. Bir ömür boyu hatta ahirette bile evlenecegimiz insanla beraber olmayi nasip eyler insaAllah.
Iyi günde kötü günde insaAllah.
Ha birde tabi ki siddet görüpte ayrilanlar da cok buna bisey demiyorum cünkü ne kadar zor bir durum oldugunu kendim biliyorum yasadigim icin. Biz dayanmisiz biz sesimizi cikarmamisiz o ayri bir konu tabi ki.
|
|
|