Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-30-2010, 22:09   #3
Kullanıcı Adı
İntifada
Alıntı:
TYH Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
İçi yandığı için apo denen .çin resmini mi asıyor?İçi yanan kalkıp zafer işareti yapmaz dua eder,sabır diler Allahtan ama evet ihmal varmı var.Peki şurada bir sorun yok mu güzel kardeşim,otobüste evine giden Serap'ı da pkklı itler yakmadı mı,genç siviller de yavrucağın cenazesine Ceylan adında bir çelenk bırakmadı mı?Bu terbiyesizlik değil mi peki sırf askeriye de çürük var,yumuşak karın diye bu konuyu gündeme getiriyorsunuz.Ayrıca hiç şaşırmadım verdiğiniz sayfada yorumlara rastgele tıkladım maşallah hepsi kürtçü hatta pkklı tipler,ama şaşırmadım dediğim gibi daha önce 3 kere daha facebookdan birşeyler koydunuz buraya gene pkk,apo iti ile ilgili paylaşımların olduğu sayfalardan..Böyle yaptıkça pkk destekçisi olmayan Kürtler kavramını iyice merak ediyorum,güneydoğunun hepsi sizin gibi mi acaba diye..

hiçte terbiyesizlik değildi...
genç siviller en doğru olanı yaptı...
insalara muhteşem bir mesaj verdi...
serap nasıl bizdense nasıl ona içimiz yanıyorsa aynı şekilde ceylanada içimiz yanmalı mesajını çok güzel verdiler...
serapı katleden namussuzlar hapse tıkıldı...
hani ceylanın katillerine ne oldu?

İstanbulda cinayet suçta doğuda değil mi?
bence siz kavram araştırmasına önce faşizmden başlayın...
o insanları pkknın kucağına atan devlet güçlerini araştırın...
pkk bayrağı asarım diyemem ama devletin askerinin füzesi gelip yavrumu parçalasa ve en ufak bir suçluluk hissedilmezse o devlete güvenmem...