Konu
:
Hanefi Avcı derhal serbest bırakılmalı!
Tekil Mesaj gösterimi
10-01-2010, 11:59
#
36
Kullanıcı Adı
Terennüm
Alıntı:
unnamed
Nickli Üyeden Alıntı
bence on yargiyi biraksak...
aha bu adamin fikri belli deyip o sekilde yazmasak...
insanlara suanda empoze edilen nedir...
onu gorelim...simdiden halk icinde Gulen hoca bu adami iceri attirdi diye gozukuyor...
burda bize dusen gorev cemaatle hicbir alakasi olmadigini gostermek ve vatandasi dogru bilinclendirmek...
ama once icimizde ki kavgaya son verelim...
bu arada Adem abi....
buyrun goruselim....
inanin cok isterim yuzyuze sizlerle fikir alisverisi yapabilmek ve tartismak...
bütün meselede önyargı ve nefislererimizi konuşturduğumuz için çıkıyor zaten.adam devrimci karargah üyeleriyle telefonla görüşüyor bilgi veriyor..derin bir yapının içinde yakalanacağını anlıyor 300sayfayı gayet normal bir şekilde son 200sayfayı ise iddialar ve töhmetlerle yazıyor...niye zekice bir hamleyle niye referandumdan önce çıkarıp medya desteği alıyor..hayırları artırmak için.sandıktan hayır çıksaydı şuan hükümet sallanıyor olacaktı..yapılan birçok şey akim kalacak yine darbelerin zemini açık kalacaktı..hayır çıksaydı kendini birşekilde kurtaracaktı.. yeni düzenlemeler olmayacaktı..
emin olun zamanla herşey meydana çıkacak kpssde olduğu gibi cemaat dendi olay farklı yere gitti..
bekir kerdeşim içimizde kavga yok şahsım kavgacı bir insan değildir.o yüzden kavga ettiğimi kendi adıma kabul etmiyorum.ama inandığım değerler için son ana kadar ayakta duran biriyim..hayatımda birsürü yanlışım olmuştur ama şu iki konuda yanılmadığımı şimdilik söyleyebilirim..1-akparti 2- cemaat.(akpartinin kurulduğu günündn beri içindeyim)belki usulumuz uslubumuz farklı o yüzden yanlış anlaşılıyorum..kaldıkı tartışmadan ziyade beyin fırtınası fikir teatisinde bulunursak daha isabetli olur.
bitiriken sanada bir soru sormak istiyorum kardeşim.
tanıdığın samimi bir gülen talebesi varmı?varsa bu insanın vatanına milletine dinine ihanet edebileceğini düşünüyormusun?
saygılarımla..
Terennüm
Açık Profil bilgileri
Terennüm nickli üyeye özel mesaj gönderin
Terennüm - Daha fazla Mesajını bul