10-01-2010, 17:19
|
|
|
Alıntı:
Adem Etyemez Nickli Üyeden Alıntı
bütün meselede önyargı ve nefislererimizi konuşturduğumuz için çıkıyor zaten.adam devrimci karargah üyeleriyle telefonla görüşüyor bilgi veriyor..derin bir yapının içinde yakalanacağını anlıyor 300sayfayı gayet normal bir şekilde son 200sayfayı ise iddialar ve töhmetlerle yazıyor...niye zekice bir hamleyle niye referandumdan önce çıkarıp medya desteği alıyor..hayırları artırmak için.sandıktan hayır çıksaydı şuan hükümet sallanıyor olacaktı..yapılan birçok şey akim kalacak yine darbelerin zemini açık kalacaktı..hayır çıksaydı kendini birşekilde kurtaracaktı.. yeni düzenlemeler olmayacaktı..
emin olun zamanla herşey meydana çıkacak kpssde olduğu gibi cemaat dendi olay farklı yere gitti..
bekir kerdeşim içimizde kavga yok şahsım kavgacı bir insan değildir.o yüzden kavga ettiğimi kendi adıma kabul etmiyorum.ama inandığım değerler için son ana kadar ayakta duran biriyim..hayatımda birsürü yanlışım olmuştur ama şu iki konuda yanılmadığımı şimdilik söyleyebilirim..1-akparti 2- cemaat.(akpartinin kurulduğu günündn beri içindeyim)belki usulumuz uslubumuz farklı o yüzden yanlış anlaşılıyorum..kaldıkı tartışmadan ziyade beyin fırtınası fikir teatisinde bulunursak daha isabetli olur.
bitiriken sanada bir soru sormak istiyorum kardeşim.
tanıdığın samimi bir gülen talebesi varmı?varsa bu insanın vatanına milletine dinine ihanet edebileceğini düşünüyormusun?
saygılarımla..
|
evet var abim...
bir kaç kerede ifade etmişimdir bu konuyu, ben her topluluğun içerisine giren bir insanım...
cemaatin içinde nasıl anlatsam sohbet başkanı diyeyim, bu tür görevi olan abilerden baya bir tanıdığım var..
sürekli oturur ve bu konular üzerinde gerekli tartışmaları yaparız...
vatan, millet satacağına inanmıyorum...
bizim düşüncemiz, cemaat içerisinde ki insanlar sadece Allah rızası için hizmet ediyor..
farkındaysanız bunun aksini hiçbir zaman söylemedim...
tepeye doğru çıkıldıkça, yapılan yorumlar neticesinde ve farklı kişilerin(cemaat harici) düşüncelerini dinlediğiniz de size sunduğu belgeler ışığında kendinize göre gerçeği yakalıyorsunuz...
ve bu gerçekler neticesinde fikirlerinizde çok değişimler oluyor..
.bu gerçeklerin üstüne birde yapılan yorumlar eklenince olay kopuyor...
|
|
|