Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-03-2010, 01:15   #27
Kullanıcı Adı
El Emin
Alıntı:
Mavera Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
yok demezler cünkü ben buradakilerle anlasamiyorum gerci habire cagirip, duruyorlar ama anlasabilecegimi sanmiyorum o yüzden sadece gönül bagi yeterli diye düsünüyorum..
kaldiki ben memur statüsündeyim ama türkiye cumhuriyetine bagli degilim, maasimi t.c vermiyor o acidan sorun yok sac, sakal kafama göre takiliyorum ..
yok küpe yakismiyor ki onuda takalim
.. zaten saclar uzunken hanimin tokalari kullaniyordum ama küpeler cok sasali bize gitmez
SubhanALLAH.

Alıntı:
Furkanca Bakış Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Z tipi yapılanma hacı fettullahçılar soruları çalıyorlarmış fem kpss ye yığılma bekliyorum halk arasında kulaktan kulağa yayılmış millet çocuğunu kemalistte olsa feme yolluyor artık o kadar çoğaldıki kemalist femci bu aralar
soruları çalıyorlar diye cıngar çıkaran kemalistler çalınan sorulardan pay kapmak için sıraya girmişler
Reklamın iyisi kötüsü olmaz demişler..

Alıntı:
depare Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Başbakan Demokrasi düşmanı olmasa dahi partisinin geleceği için kendisine yakın çevrelerle bu illaki cemaat olacak diye bir kaide de yok kadrolaşmak mecburiyetin de çünkü böyle olmadığı takdir de çürük elmalar bir gün sepeti kokutmaya başlar..

Demokrasi sorun değil bir şekil de kılıfına uydurulur yoksa birileri sana kılıf biçmeye kalkar
Orasını burasını bilemiyorum.Nurcularla akapeliler devleti ele geçiriyor.
İlginç kısım ses bizden de epey çıkıyor..İlginç..
El Emin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla