Alıntı:
Furkanca Bakış Nickli Üyeden Alıntı
İslam neslinin koyunlaştırıldığı bir dönemde yaşadığımız için Türkiye'mizde devrimin epey meşekkatli olacağını düşünüyorum. Müslüman öğrencilerin arasında bir bacımızın örtüsüne kuduz saldırgan saldırabiliyor ve o öğrenciler şahit bile olamıyorsa koyunlaştırma girişimlerinin başarılı olduğu ortaya çıkmış olur. Onun için bu sürüler İSLAM olamazlar ılımlı İslam olurlar.
Murat Kurt ülkemizin haydut katil terörist otoritesini asla kabul etmediğimiz israil üzerinde ne gibi yaptırımları olduğunu açıklarmısın ? Senin ülkenin vatandaşlarına uluslararası sularda askeri harekat düzenleniyor vatandaşların öldürülüyor ve sen bu ülkeyle ne tüm ilişkilerini kesiyorsun ne o ülkenin büyükelçisini ülkeden kovabiliyorsun. Ne yaptırım gücü ama 
|
Dostum,ben şu an yönetilmekte olduğumuz rejimin hiç sorunu yok,her istediğimizi
yapıyoruz,gereken yerlere gerektiği gibi tepki gösteriyoruz falan demiyorum.Sadece bugün
dünyada söz sahibi olmamız için devletimizin isminin yanında adına kurban olduğum
islam ibaresinin yer almasının herhangi bir yarar sağlamayacağı,bu ibareyi kullanan çoğu
ülkeden sesimizin daha gür çıktığı fikrini savunuyorum.Ne bugünkü yönetimden tam
anlamıyla memnunum ne de devletin rejimini islam hukukunun bize yol gösterdiği şekilde,
değiştirerek dünyadaki müslümanlara daha fazla katkı sağlayacağımızı düşünüyorum.O
yüzden israil üzerine yaptırım uygulayamayan gücün hesabını benden sorman çok mantıklı
değil.
Konu murat kurt tarafından (10-08-2010 Saat 00:48 ) değiştirilmiştir..
|