10-10-2010, 19:35
|
|
|
|
Türkiyenin en büyük problemi ne yalnızca pkk ne de tskdır.Yıllardır insanlara sırf kürt olduğu için zulmet,işkence et,hükümet kürt sorunu dediği zaman onu sustur,cumhurbaşkanı açılım dese ona suikast yaptır..Sonra adam dağa çıksın. Öteki de fakirliği kullanarak türk komşusuna düşman etsin.Yine dağa çıksın..
Bu darbeci rütbeli deyyuslar bizim ülke olarak en büyük problemimizdir,bu doğru.Pkk bir sonuçtur bu da doğru.İstersen alırsın topunu tüfeğini hakkariye sıkıştırırsın tüm kürtleri "yani ya pkklı yada müstakbel pkk adaylarını"bombalarsın oracıkta külleri kalmaz.Birçok türkün istediği bu değil mi?
Veya pkk sonsuza kadar dağda kalsın istedikleri olana kadar masum insanları çocukları öldürsün.
Bizim Hüsseyin de burada milliyetçilik taslasın,yok ya?
Ancak bu iş öyle yürümüyor.Bu işten nasiplenen pkklılar ve de türk faşistleri bu sorunu bitirmemizi istemiyorlar.Ben halk adına konuşuyorum.Benim aslım türk .Hemde kayıtlı kuyutlu.Ama ben bu kavganın bitmesini istiyorum.Nasıl bitecek bu kavga?Murat kardeşim askeri suçlasın ben pkk yı sonra biz birbirimize girelim.Yahu içine edeyim böyle ırkın ben.Müslümanız be müslüman.Acık kendimize gelelim."Gali"Yeter!
|
|
|