Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-10-2010, 23:36   #7
Kullanıcı Adı
İntifada
Alıntı:
BenHur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yok hayır yani bunca yıldır hala gülen'i ve hareket tarzını anlayamamışlarsa başka diyecek birşey yok.Gülen uzlaşma kültüründen yana.Sertliğe kutuplaşmaya hizipleşmeye açık bir insan değil.Diyalog ile halledilmesi gereken meselelerin kavga ve gürültü ile halledilmeye çalışılmasına karşı çıkmasına neden kulp bulmaya çalışırlar anlam veremem.Senin yardım gemilerin israil işgalini sona erdirecek mi? hayır, o halde amacın kadar adım at.
gel bu adamla bir orta yolda buluş...
cevap vermiyorum benhur...
verdikçe konulara yazık oluyor...
diyalogla hangi meseleyi çözdün acaba...afganistana,keşmire,çeçenistana,filistin ambargosuna ne katkısı oldu diyaloğun...Gelirinin yüzde 50 sini israil askerlerine bağıladığını açıklayan cocacolanın reklamını gazetende yayınlayarak ne çözeceksin?
ama senin söylediğin sözler çok garibime gitmiyor...
Çeçenleri bebek katili teröristler olarak gören zihine sahip bir adamdan daha farklı yorumlar beklemezdim...

Alıntı:
BeDeVİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Lütfi Oflaz kim ya. Dış kapının mandalı. Yav tartışma başlatmak için böyle kim olduğu belirsiz insanların görüşlerini paylaşmayınız. Varsa içinizde birşeyler direk söyleyiniz. Bunun gibi onlarca yazar var Gülen hakkında eleştiri yazan..
Yaklaşım süper...
sen kimsin demek çok güzelmiş...