Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-11-2010, 00:25   #37
Kullanıcı Adı
BeDeVİ
Alıntı:
Mavera Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

hocam kaldiki bagisladigini varsayalim sen kalitelisini yapacaksin, sen iyisini yapacaksin ki tercih edilsin..
hadi teknolojide geri kaldik, hadi bilimde geri kaldik, hadi tipta geri kaldik ya kardesim gida sektöründedemi birseyler üretemiyoruz..
biz hep karsimizdakinin acigiyla birseyler yapmaya calisiyoruz yok ters cevirinde Allah yok yaziyor, yok icinde böcek var, yok alkol karistirilmis, yok parasini israile bagisliyor..
o zincirleme maillere oldum, olasi kil olmusumdur bir ara lcwaikiki yi bile leyla zana nin yapmislardi..
tamam emparyalizm dünyanin dört bir yanini sarmis buna karsi tepki koymak ne güzel ama sadece tepkiyle olacak is degildir bu yapacaksin kardesim, üreteceksin..
ALLAH calisana veriyor, hakedene veriyor verirkende dinine, irkina, mezhebine bakmiyor..
Sorma gitsin, İran bile bu gün yabancı yatırımcıya karşı çıkamıyor. Biz burada halen bu konuları konuşuyoruz. Bir ara Fransa yı protesto ettik ne oldu Renault Cıtroen daha mı az satılıyor? Şu konuya bir mesaj yazdım çekilecektim yine duramadım. Böyle saçma şeyleri okuyunca kendimi alamıyorum. Kusura bakmayın..
BeDeVİ isimli Üye şimdilik offline konumundadır