Konu
:
Sizce Okullardaki "Andımız" Kaldırılmalı mı?
Tekil Mesaj gösterimi
10-12-2010, 22:05
#
4
Kullanıcı Adı
Mavera
Alıntı:
EZEL
Nickli Üyeden Alıntı
Burada şimdi kaldırılmalı diyenelerin bir kısmı bence "En Büyük Atatürk " lafına istinaden kaldırılmalı diyor bence çoğu diğer kelimelerden rahatsız olmuyor .
Ayrıca Andımızı kaldırılmasını ırkcılık başlığında isteyenlerin samimiyetine inanmıyorum 80 yıldır nerdeydiniz bu meclise o kadar kürt asılı milletvekili geldi akılları nerdeydi . Bu zamanda bu gibi istekleri ben vatandaş olarak masumca bulmuyor bölücü örgüt yandaşı partilerin çıkarmaya çalıştığı fitnenin bilinçsizce yapılan propagandası olarak görüyorum
hocam bir noktada yaniliyorsun ankete oy verenlere bakarsan cogu kürt bile degil yani öyle bdp nin doldurusuna gelecek bir kitle degil!..
örnegin ben bdp den hic hazzetmem ama dünyada sadece bize özgü olan "andimiz" isleminin birseyleri empoze etme amacli oldugunu düsünüyorum..
ilkokul cagindaki cocuklara andimiz okutmanin mantigini bana birisi izah edebilirmi yok milli duygularin hassasiyeti artsin diye yapiliyor derseniz madem öyle neden türkiyeye özgü!..
kar, kis, soguk, sicak demeden her sabah coluk, cocuga ayni seyleri tekrarlatarak milliyetciligi asilayacaksak cok isimiz var cok!..
ilkokuldan, ünv sona kadar inkilap tarihi dersi almis birisi olarak birseyleri zorla empoze etmek yerine olmasi gerektigi kararda engaje etsek daha islevsel olmaz mi!..
Ne kürdüm, ne kürtcü ama türküm, dogruyum diye basligim sondada ne mutlu türküm diye biten bir andin toplumda kardesligi pekistirdiginide sanmiyorum!
Mavera
Açık Profil bilgileri
Mavera nickli üyeye özel mesaj gönderin
Mavera - Daha fazla Mesajını bul