Insallah.. o günleride görecegiz insallah... birakin isteyen istedigi gibi giyinsin bana kalsa her yerde basörtüsü serbest kalmalidir sadece basörtüsü degil genel ahlaka aykiri olmadigi sürece hersey serbest olmalidir!..
benim bir sirketim olsa ben kisilerin giyimiyine degil isinde ne kadar ehil olduguna bakarim..
sonucta devletin isleyiside böyle olmalidir devlet bireyler arasinda ayrim yapmadan hakedene görevi vermelidir ve görev verirken türkiye sartlarinida gözardi etmemelidir..
simdi gelelim realiteye bu isler benim istememle yada bizlerin istemesiyle olacak isler degildir herseyin bir yeri ve zamani vardir ünv gibi özgürlüklerin doruk noktaya ulastigi yerde bile yasak koyanlarin kamudaki yasaklar konusunda pekte olumlu bir yakasim gösterecegini sanmiyorum..
önce su ünv lere halledelimde ondan sonrasi corap sökügü gelecekdir sonucta bu isler domino taslari gibi birbirine baglidir ama bu tür konularin toplumsal uzlasi ve genel bir konsesüsle yapilmasi gerekir!..
ben yaptim, oldu dersek yarin farkli bir hükümet gelirse tersini yapar yine basa döneriz!
|