Konu
:
Genç Olsaydım Dağa Çıkardım...
Tekil Mesaj gösterimi
10-14-2010, 18:45
#
4
Kullanıcı Adı
Asi_isyankar
Alıntı:
Beylerbeyi
Nickli Üyeden Alıntı
ne yapabiliriz o zaman ? pkk dağa çıkıp asker vurdukça haklı mı sayılacak ? ben sana vurdum deyip yanağımızı mı uzatalım pkk ya ?
adamlar dayak yediyse gitsinler kendilerini dövenlerle uğraşsınlar. 19- 20 yaşında ağzı süt kokan askeri neden vuruyorlar?
imamları katlederek mi pis emellerine ulaşacaklar ? 4 gün önce yine dükanlar kapalıydı, esnaf kepenk kapattı, cumartesi günümüz zehir oldu. okullar boykot ediliyor. referandum oluyor halkın iradesine engel olunuyor? bölge halkı fakir diyoruz, devlet yardım etmek için iş makineleri getiriyor adamlar yakıyor.
yıllardır kürtçe kürtçe diyorlar devlet TRT 6 yı kuruyor. pkk lılar çıkıp"trt 6 da çalışan kürtler de izleyen kürtler de haindir" diyor.
miting yapıyorlar ellerine yüzlerine bulaştırıyorlar,polisleri taşlıyorlar, dükanların camlarını indiriyorlar. halkı tehdit ediyorlar.
kısacası ne kadar pislik, ne kadar hayvana dahi yakışmayan icraat varsa pkk lı şerefsizlerde var. katlettikleri imamlardan tek bir tanesinin sakalının bir telini tüm pkk köpeklerine değişmem.
pkk lılar hayvanlardan daha aşağılık mahlukturlar. önce hayvan olmaları lazım daha sonra insanlaşıp adam yerine konabilirler. yok eğer böyle devam edeceklerse alayının canı cehenneme.
Kişi görmek istediği gibi görür...
Siz her ne kadar oralarda yaşıyor olsanız da sizin sorunu anlamaya
ve kavramaya idrakınız yetmez.
Siz olaylara ancak ve sadece kendi pencerenizden bakarsınız.
Bu sorun varsa ve var olduğunu kabul ediyorsanız
çözmek mecburiyetindesiniz
aksi durumda gelip burada şikayetlerinizi küfürlü şeyler yazarak yapmayın.
Siz bu sorunu halletmeyi beceremeyecekseniz er ya da geç oradan indirilirsiniz.
Sonra bu şikayetlerinizi istediğiniz biçimde yaparsınız...
Asi_isyankar
Açık Profil bilgileri
Asi_isyankar nickli üyeye özel mesaj gönderin
Asi_isyankar´nin Web Sitesini ziyaret edin
Asi_isyankar - Daha fazla Mesajını bul