Konu
:
Genç Olsaydım Dağa Çıkardım...
Tekil Mesaj gösterimi
10-14-2010, 19:08
#
7
Kullanıcı Adı
Beylerbeyi
Alıntı:
Asi_isyankar
Nickli Üyeden Alıntı
Kişi görmek istediği gibi görür...
Siz her ne kadar oralarda yaşıyor olsanız da sizin sorunu anlamaya
ve kavramaya idrakınız yetmez.
Siz olaylara ancak ve sadece kendi pencerenizden bakarsınız.
Bu sorun varsa ve var olduğunu kabul ediyorsanız
çözmek mecburiyetindesiniz
aksi durumda gelip burada şikayetlerinizi küfürlü şeyler yazarak yapmayın.
Siz bu sorunu halletmeyi beceremeyecekseniz er ya da geç oradan indirilirsiniz.
Sonra bu şikayetlerinizi istediğiniz biçimde yaparsınız...
sen hangi pencereden bakıyorsun ?
pkk kürt imamları katledince tepki verdin mi? eee tabi imamlar pkk lı değildi, niye tepki verecen dimi? imamın eşinin ve çocuklarının penceresinden bakmayı denedin mi olaya ?
küfür ettiğim yok. küfrü pkklılar ediyor.
ortada bir sorun var bu doğru. canı cehenneme yollanmamış tek bir pkklı kaldığı müddetçe de bu sorun devam edecek.
bu zamana kadar kimse pkk sorununu çözmedi diye iktidardan indirilmedi, gücünüz yok ki o kadar? iktidarları indiren pkk değil, pkk nın dostu askeriyedir. kendisiyle savaşta olduğunuzu söylediğiniz yalnız sıkı dostluğunuzun olduğu askeriye. neden hep erler ölüyor? hiç bi komutan vurulmaz mı yıllardır.
yaşadığımız bölgeden bahsediyorsun. d.bakırda koşu yolunda bombayı koyup onca kürt çocuğu katleden ben miydim? hakkaride minibüsü bombalayıp 9 kürdü katleden pkk değil miydi? batmanda yola mayın döşeyip 3 BDP liyi öldüren kimdi? daha yüzlerce örnek var pkk nın ne kadar adi ve şerefsiz bir örgüt olduğu konusunda.
velhasıl-ı kelam pkk samimi değil. pkk nın derin güçlerle, askerlerle işbirliği olduğunu bilmelerine rağmen, pkk nın israilin taşeronluğunu yaptığını bilmesine rağmen hala pkk yı savunan Kürtler varsa bu onların eşekliğinden kaynaklanır.
Beylerbeyi
Açık Profil bilgileri
Beylerbeyi nickli üyeye özel mesaj gönderin
Beylerbeyi - Daha fazla Mesajını bul