Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-14-2010, 22:51   #324
Kullanıcı Adı
Gönülden
Ey Nurların nuru, ey bütün sırların Alimi, ey gecenin ve gündüzün Müdebbiri ey Melik, ey Aziz, ey Kahhar, ey Rahim, ey Vedud ey Gaffar, ey gayb alemlerini her haliyle bilen, kalpleri ve gözleri dilediği gibi halden hale çeviren ey ayıpları örten ve ey günahları bağışlayan Günahlarımı bağışla sebeplerin baskısına maruz ve bütün kapılar...ı yüzüne kapanmış ve doğru yolda olanların yolundan gitmek kendisine zorlaşmış ve bir kazanç elde edemeden ömrünü ve nefsini gaflet ve günah meydanlarında boşuboşuna harcamış olan kuluna merhamet et. Ey dua edildiğinde cevap veren ey hesapları süratle gören ey kerim ey Vehhab Hastalığı büyük şifası zor çaresi ve belası kuvvetli olan ve senden başka sığınacak ve ümid edecek kimsesi bulunmayan kuluna merhamet et ilahi derdimi üzüntümü ve şikayetimi sana arz ediyorum. ilahi senin dergahında delilim ihtiyaçlarımdır azığım ise fakirliğim ve çaresizliğimdir. ilahi senin cömertlik denizlerinden bir damla bana yeter senin af nehirlerinden bir zerre bana kafi gelir.esirgeme Rabbim bunu lutfunla yap Rabbim..

Gönülden isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla