Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-15-2010, 13:14   #4
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Amaç gerçektende ezber bozmaksa,ilk yapmaları gereken şey partilerinin ismini değiştirmek.
Geçmişi çok lekeli çok karanlık bir parti.
Ardından kendilerini değiştirmek.
Tabi bu olamayacağına göre,yok ezber bozmakmış yok bilmem ne yapmakmış bunlar hikaye.
Bunu sadece oy kazanmak istediği için söylediği kesin.Yoksa zihniyet aynı zihniyet.
Başbakan 'partinin soyuna bak' diyordu,keMAL 'ben o zamanlarda yoktum' diyor,partinin kirli geçmişini kabul ediyordu üstü kapalı.
O zamanlarda olmayan kişi,'cumhuriyeti kuran partimiz' pankartının altında ne işi var.

Çarşaf yırtanların yaptığına 'doğru değil' demiş miş.
Ula hıyar,saadet partisi iftarını basanlara karşın 'bunlar bizden değil' denildi.
Ama çarşaf yırtanlara karşı sadece 'doğru değil' demekle yetiniyorlar,desenize 'bizden değil başkalarının oyunu bu' diye.
Neden demiyorlar ? 1 oy için herşeyini satar bunlar.

''Biz olaya evrensel değerler çerçevesinde bakıyor ve öyle değerlendiriyoruz.''
Diyor.Yani diyor ki,''AİHM nin kararı var,onu uygulucaz'',işte çözümü buldu.

''Bizim partimiz Adalet ve Kalkınma Partisi gibi değil. Bizde özgürlük var, demokrasi var. Görüş beyan eden arkadaşlarımıza 'bu konuda konuşamazsın' diyemeyiz ama partinin görüşünü Genel Başkan temsil eder.''
Bu adamın adı hakikaten keMAL
Ula madem öyle o zaman evet oyu vereceğin kişiyi neden disipline sevk ettin ? Kulağını çekmeye gittin ?
Bahanesi cümlesinde hazır ''partiyi bağlayan genel başkan'' falanfilan. O zaman o adama gösterdiğin muameleyi ya göstermeyecektin,veya aynı muameleyi nur serter,şu koca kafalı karı kimdi ona da gösterecektin.
Hep özgürlükçüyüz diyorsun,hem özgürce düşüncesini ifade edenin kulağını çekiyorsun,ama bazılarına dokunmuyorsun.
İki yüzlü siyasetişte,nede olsa belediye başkanı disipline versen ne vermesen ne diyip geçerler

Kuran kurslarına karşı değilmiş chpliler.
Askere gitmeden önce chp forumu vardı,şimdi yok.Üye olmuştum.
Konya'da sanırım,bir Kuran kursunda kazan patlamış ufacık bedenler ölmüştü,7-8 kişi sanırım tam hatırlamıyorum.
Bu kişilere karşı söyledikleri ifadeler ''gericiler'',''ohh iyi oldu bir kaç gericiden daha kurtulduk'','ne işiniz var orada cahiller'' .vs vs. vs.
Ufacık bedenler üzerine söylenecek bu sözleri anca kerhanede hayata gözlerini açan kişileri söyleyebilir.
Mitinglerde,kemalistlerin dinimize nasıl sövdüğünü ne çabuk unuttu ? Kimi kandırıyor bu keMAL ?

YÖK başkanı değişmeden önce,chp nin başında deniz baykal varken,baykal kaç kez YÖK'ü kaldıracağını söyledi veya keMAL böyle bir açıklama yaptı merak ediyorum.
Valla bu adam iyice sıçtı.Bir yandan ''inancını yaşayamayan bana gelsin çözücem'' diyor,bir yandan 'tankın önüne ilk ben atlıcam' diyor tıpkı geceleri köprü altında fuhuş için arabaların önüne atlayanlar gibi.
Diğer yandan YÖK başkanının açıklamasını talihsiz bulup hak hukuk devlet güvencesinden söz ediyor.
Deli deli
İyice kokuttu kokudan ölecek.

Muhalifken sorumluluğu iktidardan daha fazla olmasına rağmen sürekli altına yapıp kokutan bir partiyi hiç bir toplum iktidar yapmaz.
Madem iktidarlığı bekliyorsun,çözümü o zamana saklıyorsun,o zaman muhalif olmanın da anlamı yok.Muhalif dediğin iktidarın çözemediğini çözmeye çalışır bunu halka anlatır halkta onu iktidar yapar.
Ama bunlar sihirli lamba saklıyormuşta,iktidar olunca 2 kere ovalayıp çözümü direk haledecekmiş gibi hareket ediyor.
Halk bunu yemez.Yiyenlerde sodalı fitil kullanır oldu artık.