Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-17-2010, 00:14   #7
Kullanıcı Adı
Beylerbeyi
Yeni Şafak Yazarı Hayrettin Karaman da okutulan kitapların yeniden yazılmasını, Aleviliğin tarafsız olarak anlatılmasını istedi.

Bu Taraf gazetesi de iyice aptallaşmaya başladı. Yukarıda Yeni Şafak gazetesi yazarının düşüncesini "din dersleri kaldırılsın" şeklinde anlayacak kadar aptallaşmış Taraf Gazetesi..

benim bildiğim kadarıyla cemaatin desteğiyle kurulmuş bir gazete Taraf. "Askeriyenin pisliklerini cemaatin organından aktarırsak söylediklerimiz pek dikkat çekmez üstelik tepki toplarız" diye düşünüp solcu bir gazete oluşturuldu. Çok mantıklı ve yerinde bir fikir. yalnız bu solcu gazete gitgide komünist bir çizgiye kayıyor benim gözlemlediğim kadarıyla.

Şunu söyliyeyim. Birkaç dinsiz Alevi başkanının isteğine olumlu yaklaşan hiçbir muhafazakar medya temsilcisi yok. 3 yazardan alıntı yapılmış ama ZAMAN ve Yeni Şafak gazetesi yazarları daha çok din derslerinin yeniden yapılandırılması üzerinde duruyor. Bugün gazetesi yazarını zaten adam yerine koymaya gerek yok. O muhafazakar biri değil. Ayrıca bu konu gündeme gelir gelmez AK Partimiz kesin bir dille "din derslerinin kaldırılamayacağını" söyledi.

din derslerine alevilik düşüncesi eklenecek, buna bile itiraz ediyorlar ille de din derslerine girmek istemiyoruz diyorlar. oysa din kitaplarında her görüşten, her inanıştan bilgiye yer verilecek, dolayısıyla girmezsen sonuçlarına katlanırsın, koca bir sıfırı görürsün karnende, devamsızlığın da alır başını gider. Yarın öbür gün ailesinin işi dolayısıyla Türkiye'de bulunan biri "çocuğumun Türkçe öğrenmesini istemiyorum, Alman bir çocuğa zorla Türkçe dersleri verilir mi? zaten gelecek yıl tekrar ülkemize dönecez" derse ne yapacaksınız ? hadi türkçe derslerini de kaldıralım mı diyecez?
Beylerbeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla