Alıntı:
süleyman-bin-muhammed Nickli Üyeden Alıntı
[b]
Alıntı:
mavera, Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
yasinkirac Nickli Üyeden Alıntı
hocamın her zaman yeri ayrıdır bende.şimdi ögrencileri sayesinde ülkemiz bu refah içinde.eminim erbakan hocam bu konuda ögrencilerine çokca ders vermiştir.bundan hiç bir şüphem yok
|
tabi tabi! ama hoca hala daha dersini alamadi en son 22 temmuz da dersini aldi ama sanirim yeterli gelmedi 8)
|
ya çok komiksin güldüm ... mutlu oldunmu ... > > ben bu konuda bilhassa zatı muhterminizle tartışmayacam...
bir ayet: اِنَّ الَّذينَ يُبَايِعُونَكَ اِنَّمَا يُبَايِعُونَ اللّهَ يَدُ اللّهِ فَوْقَ اَيْديهِمْ فَمَنْ نَكَثَ فَاِنَّمَا يَنْكُثُ عَلى نَفْسِه وَمَنْ اَوْفى بِمَا عَاهَدَ عَلَيْهُ اللّهَ فَسَيُؤْتيهِ اَجْرًا عَظيمًا
Fetih/10. Muhakkak ki sana biat edenler ancak Allah'a biat etmektedirler. Allah'ın eli onların ellerinin üzerindedir. Kim ahdini bozarsa, ancak kendi aleyhine bozmuş olur. Kim de Allah ile olan ahdine vefa gösterirse Allah ona büyük bir mükâfat verecektir
bir hadis:* Ebu Saidi’l-Hudri (r.a.) anlatıyor: Resulullah (s.a.v) buyurdular ki, “Bilesiniz, kıyamet günü ahdini tutmayan her vefasıza vefasızlığın derecesine uygun bir bayrak dikilecek böylece vefasızlığı teşhir edilecektir.”
|
o da güzel..simdi ben cehenneme bilet mi aldim 8)..bir dahaki secimde sp ye oy verirsem cennete bilet alabilir miyim kardesim ;)