10-22-2010, 17:14
|
|
|
Alıntı:
ALmi´ Nickli Üyeden Alıntı
Hiç alakası yok Hüdaverdi. 'Ne mutlu insanım' diyen kimseye karşı olduğundan kullanmaz o cümleyi. İnsanlığın,gerçek manada insan olmanın ; Türklükten,Kürtlükten,Alevilikten çok daha önemli olduğunu dile getirir sadece. Bu da karşı çıkmak demek değildir. Doğruyu söylemek demektir.
|
Ortada sidik yarışı var,birisi 'ne mutlu Türküm diyene' desin,birileri çıkıp yarışırcasına bir şeyler ispat edercesine diğer lafı söylemeye başlıyor.Bu hemen hemen her forumda özelikle face denen yerde çok rastlanan bir şey.Sanki Ne mutlu Türküm diyene diyen kişi,diğer tüm ırklara karşı çıkan,kendi ırkını yücelten kişi gibi algılanıyor bu yüzden hemen karşı cevap veriliyor.Ben ırkıma sahip çıkarım çünkü Allah beni yaratmış bu ırkın içinden gelmişim,kimse ırkını inkar etmez edemez bu yüzden istediği söylemi söyleyebilir ama çıkıp inatlaşmak,insanlık vurgusu yapmak işi bambaşka yöne çekiyor.
Tıpkı şey gibi,saraçoğlunda fenerliler 'sarıı' diye bağırınca Gsliler hemen araya 'kırmızı' demesi gibi,ordakileri mors etmeye çalışması gibi bir şey 
Demek istediğini anladım ama işin aslı öyle değil malesef.
|
|
|