Konu
:
Özgür-Der:Asıl Provokatör Yasakçı Devlettir
Tekil Mesaj gösterimi
10-23-2010, 01:26
#
9
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Alıntı:
Mavera
Nickli Üyeden Alıntı
murat senden samimi ve objektif bir cevap bekliyorum..
bu eylemin yeri ve zamanimidir?
tamam anliyorum yumusak basli koyun olmayalim, sesimizi gür cikaralim ama kendi özgürlügümüzü savunurken, baskalarinin özgürlügünüde tehlikeye atmayalim diye düsünüyorum..
bu acidan bir cuval inciri dikkatli korumaliyiz yoksa yine basa döneriz!
Objektif ve samimi olarak sistem zorlanmalıdır diyorum. Herkes her yerden zorlayacak! Biz metodoloji üzerine hiçbir yol berlirleyemedik ve sap gibi ortada kaldı insanlar ve şuursuzlaştı... sonra siyasetin üzerine atıldık... siyasetle bir yere kadar... mesela bak kardeşimin beden dersi için sıkıntı yaşıyoruz biz mesela. Kimsenin umurunda değil oysa... Sorsan bu insnalar müslümanlar ve sorsan çocuk yetiştiriyorlar. 7. 8. sınıftaki kız öğrenci erkek öğrencilerle beraber nasıl beden eğitimi dersi yapabilecek. Okulda soyunma odası yok. Baştan sona sıkıntı. Biz yavşak müslümanlar Laik sistemi çok boş bıraktık koşturdu atlarını. Geçen yıl abim gitti bir sürü gürültü neyse kağıt imzalayıp giyinme için eve gelebilme izni aldık bu sene ne yapacağımızı düşünüyoruz... İşte Biz Bu Kadar Yavşak Müslümanlar Olduk ki Hiç Bir Şey Umurumuzda Olmuyor. Bu din bu kadar basit değil bu kadar basit değil.
Üç mevsim
Açık Profil bilgileri
Üç mevsim nickli üyeye özel mesaj gönderin
Üç mevsim - Daha fazla Mesajını bul