Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-23-2010, 01:59   #45
Kullanıcı Adı
Beylerbeyi
Alıntı:
murat kurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
"Çok bildiğimi zannettiğim için çokbilmişlik yapıyorum çünkü çok bilmiyorum."

Çok pişmanım affedin.Yarın ilk işim cübbeliyi aramak.Tabi sakal tıraşı olmadan.Tüm mümin görüntümle..Belki çarşafsız ama olsun.Niyetim güzel.Hakkını helal et cübbeli hocam.

Yahu ben cübbelinin neden karşıtı olayım.Ben o kadar ufak mıyım.?Ben düşüncemi söyledim.Yaptığı yanlış ta olsa müslüman olarak takılıyorsa biri hemen savunmaya geçiyoruz.Bunu söyledim.

Nolur beni silmeyin.Söz yarın akp düşmanlarına sallarım.Sizi üzmem.

Sizi seviyorum..

Haydi Eyvallah..

fatih altaylı=dinden çıkma.. bunu ben söylemedim,kastedmedim de.

İftira kelimesini ağzından düşürmeyenler biraz manasına da vakıf olsunlar ki kendileri itham ettikleriyle mesul olmasınlar!can sıkmayalım.külahlar kendi başımızda kalsın.

yine..eyvallah.
senin "altaylının programına katılanlar dinden çıkar" dediğini belirtmedimki.
o kadar çok vurgu yapıyorsun ki Altaylıya. ben sadece sordum: "altaylının programına katılanlar dinden mi çıkıyor?"

iftira kelimesine gelince. bu lafı senin kadar kullanmıyorum.

atatürk cephede savaşmadı dedim. senin cevabın:

Alıntı:
murat kurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Savaş meydanında bulunmadığı senin hüsnü kuruntun.Bu çok saçma bir iddia.Atatürkü sevmeyebiliriz.Ancak iftira etmemeliyiz.
zırt pırt iftira yaftası yapıştırdığından senden alışmış olmalıyım iftira sözcüğüne ilginç olan beni "iftiracı" olarak lanse edip, söylemlerini ispatlayamaman.

Nolur beni silmeyin.Söz yarın akp düşmanlarına sallarım.Sizi üzmem.

tartışmalarda kişileri değil düşünceleri hedef alıyorum. senin kişiliğine, inançlarına, ideolojine saygı duyuyorum. sadece düşüncelerimiz çatışıyor, biz çatışmıyoruz.
Beylerbeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla